Ştiri agricoleViaţa la ţară

Fermierul Ștefan Muscă, LAPAR, oferă copiilor mere românești

Stefan Musca fermier Giurgiu

Mere românești pentru 1.500 de copii dintre care 600 de micuți cu dizabilități! Fermierul giurgiuvean Ștefan Muscă își respectă promisiunea de a promova nu numai produsele românești, dar și de a aduce o bucurie copiilor.

Mâine, sâmbătă – 17 noiembrie, Ștefan Muscă, președintele Cooperativei Fermierii Patrioți din România și, de asemenea, președintele LAPAR Giugiu, va împărți mere și stegulețe în cadrul evenimentului de la Circul Metropolitan București – Sărbatoarea “România copiilor”. Evenimentul este unul realizat și cu sprijinul LAPAR, conform unui anunț făcut de directorul executiv al organizației Eugenia Dragnea. ”Cu acest prilej, domnul Ștefan Muscă, președinte LAPAR Giurgiu, va împărți mere și stegulețe, provenite din donații ale unor membri ai LAPAR, unui număr de 1.500 de copii dintre care 600 cu dizabilități”, arată sursa citată.

Pe contul său de Facebook, fermierul Ștefan Muscă a lansat o invitație de a participa la eveniment. ”Fac încă o invitație oamenilor de bună-credință din această țară și în special doamnelor care sunt mame că trebuie să fim lângă aceste suflete curate la această sărbătoare a Centenarului ”România Copiilor”. Vă aștept cu mare drag, nu se acceptă nicio scuză când este vorba despre acest eveniment”, a scris fermierul pe contul său de Facebook.

Evenimentul de mâine este o continuare a acțiunilor întreprinse de Ștefan Muscă în ultima perioadă în care s-a implicat în sprijinirea producătorilor români. Agricultorul din Giurgiu s-a deplasat luna trecută în Argeș unde, alături de alți producători agricoli, a cumpărat mere românești din dorința de a sprijini un mic proprietar de livadă care nu avea unde să își valorifice producția. După ce a aflat prin intermediul Agrointeligența – www.AGROINTEL.RO de acțiunea lui Muscă, și fermierul Cornel Stroescu a cumpărat o cantitate importantă de mere românești de la producătorul argeșean. Mai mult, merele ce vor fi distribuite mâine copiilor provin și de la acest proprietar de livadă care, prin solidaritatea fermierilor români, a reușit să își vândă prima producție obținută de la pomii fructiferi intrați pe rod în acest an.

Citiți și: Fermierii și-au dat mâna pentru a ajuta un mic producător de mere


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu