• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Recaș a lansat o colecție de vinuri din struguri culeși noaptea

    agrointeligenta.ro -

    Cramele Recaș aduc pe piață o nouă gamă de vinuri produse din struguri culeși pe timpul nopții.

    ”Din struguri de pe cele mai bune parcele de vie de pe dealurile din Recaș, culeși noaptea, pentru a-i ocroti de căldură și pentru a le proteja aroma intensă, a apărut gama SELENE. Ea a fost denumită după întruchiparea Lunii în mitologie și a fost produsă într-o ediție limitată de 6628 de sticle, fiind personificarea unei senzații pe care a avut-o Hartley Smithers, vinificatorul australian al Cramelor Recaș, când a descoperit adevăratul potențial al soiului port-drapel al României.”, se arată într-un comunicat al companiei.

    Această nouă colecţie Recaș începe cu o Fetească Neagră și un Cabernet Sauvignon

    ”Cabernet Sauvignon-ul gamei este pregnant, baricat 12 luni, sub atenta îndrumare a sicilianului Vito Gambino, vinificatorul cramei Planeta. Pentru a fi adus la potențialul maxim, Cabernet-ul nu a fost încă lansat în piață”, explică reprezentanții Recaș.

    În schimb, Feteasca Neagră a putut fi degustată, recent în cadrul unui eveniment restrâns și, de săptămâna trecută,  este  disponibilă în rețelele HoReCa și în magazinele partenere din toată țara.

    Cramele Recaş, societate româno-britanică, deține aproximativ 1000 ha de viță de vie și reprezintă unul din principalii producători de vin din România. Încă de la început, activitatea Cramelor Recaş a fost îndreptată spre crearea de vinuri deosebite, îmbinând tehonologia modernă cu cea tradițională, spre soiuri de struguri atent selecţionați şi spre ideile şi experienţa unor vinificatori cu renume.


    Te-ar mai putea interesa

    Cel mai mare producător de carne de porc din România și-a deschis primul magazin propriu Subvenția APIA pentru pârloagă – 58,18 euro/ha. Model de calcul pentru o fermă cu 100 ha Cât costă carnea de miel în UE, în apropierea Paștelui. Prețuri duble în România față de acum doi ani

    Ultimele știri

    Febra aftoasă a apărut la o fermă ce luase toate măsurile de biosecuritate. Angajații se mutaseră la fermă pentru a nu aduce virusul Combaterea în preemergență și în postemergență timpurie a buruienilor din culturile de porumb și floarea soarelui – două soluții foarte eficiente oferite de FMC Fermierii au de unde alege. Agrii recomandă mai multe fungicide contra septoriozei la grâu