• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Recaș a lansat o colecție de vinuri din struguri culeși noaptea

    agrointeligenta.ro -

    Cramele Recaș aduc pe piață o nouă gamă de vinuri produse din struguri culeși pe timpul nopții.

    ”Din struguri de pe cele mai bune parcele de vie de pe dealurile din Recaș, culeși noaptea, pentru a-i ocroti de căldură și pentru a le proteja aroma intensă, a apărut gama SELENE. Ea a fost denumită după întruchiparea Lunii în mitologie și a fost produsă într-o ediție limitată de 6628 de sticle, fiind personificarea unei senzații pe care a avut-o Hartley Smithers, vinificatorul australian al Cramelor Recaș, când a descoperit adevăratul potențial al soiului port-drapel al României.”, se arată într-un comunicat al companiei.

    Această nouă colecţie Recaș începe cu o Fetească Neagră și un Cabernet Sauvignon

    ”Cabernet Sauvignon-ul gamei este pregnant, baricat 12 luni, sub atenta îndrumare a sicilianului Vito Gambino, vinificatorul cramei Planeta. Pentru a fi adus la potențialul maxim, Cabernet-ul nu a fost încă lansat în piață”, explică reprezentanții Recaș.

    În schimb, Feteasca Neagră a putut fi degustată, recent în cadrul unui eveniment restrâns și, de săptămâna trecută,  este  disponibilă în rețelele HoReCa și în magazinele partenere din toată țara.

    Cramele Recaş, societate româno-britanică, deține aproximativ 1000 ha de viță de vie și reprezintă unul din principalii producători de vin din România. Încă de la început, activitatea Cramelor Recaş a fost îndreptată spre crearea de vinuri deosebite, îmbinând tehonologia modernă cu cea tradițională, spre soiuri de struguri atent selecţionați şi spre ideile şi experienţa unor vinificatori cu renume.


    Te-ar mai putea interesa

    Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români