Ştiri agricoleUtilaje și tehnologii

AgroConcept, cel mai bun importator din lume al utilajelor Kverneland

Plug Kverneland
Plugurile Kverneland se numără printre cele mai vândute utilaje agricole din lume

AgroConcept a fost desemnat în luna noiembrie a acestui an ”Cel mai bun importator din lume al utilajelor Kverneland” ca urmare a rezultatelor de vânzări și a modului în care s-a format rețeaua de distribuție a Kverneland în anul 2017.

Acest titlu este acordat anual către unul dintre distribuitorii mondiali ai Kverneland. După mai bine de 3 ani, AgroConcept a reușit să crească notorietatea acestui brand pe piața autohntonă, să aducă producătorul norvegian mai aproape de fermieri prin training-uri tehnice de produs și să convingă fermierii de calitățile tehnice ale echipamntelor prin sesiuni de demonstrații agricole.

”Este un premiu care aparține fiecăruia dintre angajații AgroConcept, încă o dovadă că eforturile profesionale și determinarea noastră, a tuturor, ne fac să avansăm pe o piață foarte competitivă. Este și o dovadă că munca noastră este recunoscută atât de partenerii companiei, cât și de clienții noștri”, a declarat Marco Tronchi, CEO AgroConcept.

Piața utilajelor Kverneland în România este foarte prosperă, iar gama gama furnizată de producător cuprinde echipamente pentru arat, pentru cultivarea solului, echipamente de semănat, mașini de erbicidat și de fertilizat, echipamentepentru recoltarea furajelor și hrana animalelor, precum și soluții electronice pentru tractoare și utilaje agricole.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!