Tractoare și combine

Tractoarele Landini și McCormick vor fi produse și în India

Tractor McCormick
Foto: agriland.ie

Parteneriat cheie între producătorul tractoarelor Landini și McCormick și o mare uzină indiană care produce tractoare. În urma înțelegerii, celebrele mașini agricole ale italienilor de la Argo Tractors vor putea fi asamblate și în unități ale Tractors Limited, producătorul indian recunoscut pentru brandurile Solis și Sonalika.

Noul parteneriat din industria mașinilor agricole a fost semnat recent de către președintele Argo Tractors, Valerio Morra, și de directorul general al International Tractors Limited, Deepak Mittal.

De subliniat că ITL este unul dintre marii producători de mașini agricole din lume (locul 6 ca volum de unități produse), inaugurând în acest an ceea ce, pe site-ul companiei, este denumită cea mai mare fabrică integrată de producție a tractoarelor. ”Specializarea” fabricilor ITL sunt tractoarele cu puteri între 20 și 120 de cai putere, iar vedeta grupului este brandul Sonalika cu care indienii sunt numărul 1 în fermele din Nepal, Bangladesh, Algeria și Myanmar. La nivel mondial, ITL sunt prezenți în circa 100 de țări.

În cadrul parteneriatului strategic încheiat cu Argo Tractors este vizată producția a șase modele de tractoare cu puteri între 45 și 90 de cai putere, mașinile agricole fiind apoi comercializate cu brandul Landini și McCormick pe piețe descrise ca fiind ”mai puțin reglementate”.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!