Ştiri agricole

Petre Daea, ședință-fulger la minister cu toți angajații

Ședință-fulger la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale! În ultima zi lucrătoare din acest an, Petre Daea i-a reunit, astăzi, vineri – 28 decembrie, pe toți angajații Ministerului Agriculturii pentru a le mulțumi pentru activitatea depusă pe parcursul acestui an. Ministrul s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute împreună cu echipa sa, în 2018.

“Vreau sa vă mulțumesc pentru activitatea pe care ați depus-o în acest an. Rezultatele obținute sunt rodul muncii dumneavostră și a tuturor acelora pe care îi avem alături de noi. Vă mulțumesc pentru că am putut realiza anul acesta ceea ce fermierii și-au dorit, să fim aproape de ei, să îi simțim ca oameni ce au nevoie de sprijinul nostru. Vă mulțumesc pentru că am putut realiza ceea ce ne-am propus, de altminteri știți foarte bine că acum doi ani de zile v-am adunat în sala cea mare, în prima zi, și am spus-o și o repet: munca este pentru noi ceea ce trebuie fermierilor și țării!”, a declarat Petre Daea în cadrul a ceea ce a părut a fi, din live-ul de pe Facebook, o ședință festivă de final de an.

Ministrul Daea a ținut să le mulțumească din nou tuturor și să le ureze sănătate și fericire cu ocazia Noului An care stă să bată la ușă:

“Vă mulțumesc pentru tot, vă doresc un An Nou fericit, sărbătorile să le petreceți cu bucuria împlinirii și a respectului față cei în slujba cărora vă aflați și ne aflăm. Vreau să le mulțumesc colegilor, secretarilor de stat cu care am lucrat excepțional, vreau să le mulțumesc directorilor care în fiecare dimineața la orele 8:00 au preluat prioritățile zilei. Nu vă știu pe toți, dar vă cunosc acum prin rezultatele pe care le-ați obținut fiecare. Felicitări, sănătate, fericire, ani mulți și spor, și acum un pahar de șampanie pentru toată lumea!”, le-a transmis Petre Daea celor prezenți.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!