Ştiri agricoleViaţa la ţară

PREMIERĂ la Ministerul Agriculturii: REPREZENTANT AL FERMIERILOR, prezent la discuțiile cu presa

Premieră la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR)! Ministrul Petre Daea a anunțat astăzi o schimbare importantă pe care dorește să o implementeze în comunicarea cu presa. Șeful de la MADR a anunțat că de acum încolo, alături de el în conferințele de presă nu se vor mai afla numai directorii din structurile subordonate, dar și câte un fermier.

La conferința de presă de astăzi, luni – 18 februarie, ministrul Daea a anunțat că l-a invitat să ia parte la discuțiile cu presa și producătorul agricol Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor din România (AFR).

”De fiecare dată, de zi încolo, la aceste conferințe de presă va fi prezent în dialogul cu dumneavoastră un reprezentant al fermierilor. Astăzi îl am aici pe domnul Rădulescu care este un foarte bun fermier, un om care poate să confrime prin vocea dumnealui ce activitate desfășurăm la Ministerul Agriculturii, care ste gradul de așteptare al fermierilor astfel încât să putem defini împreună o Politică Agricolă Comună convenabilă pentru toate țările și pe care trebuie să o folosim, operaționalizând-o la timp în momentul în care trecem acest nou concept„, a spus ministrul agriculturii Petre Daea.

Fermierul Adrian Rădulescu a fost prezent la conferința de presă a ministrului Daea

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!