Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

PLĂȚI APIA: Cum pot afla FERMIERII CÂND LE INTRĂ SUBVENȚIILE!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a decis să ofere fermierilor un nou instrument prin care aceștia pot interacționa direct cu funcționarii. Agenția a lansat propria pagină de Facebook unde nu doar că postează informările utile, dar are activată și funcționalitatea de trimitere directă a mesajelor prin e-mail.

Pagina de Facebook a APIA a fost lansată recent și până acum a prezentat fermierilor informările utile despre depunerea cererii unice pe 2019, precum și despre activitatea directorului general, Adrian Pintea. Astăzi, de 1 martie, APIA postat un mesaj pentru doamne și domnișoare cu urarea: ”La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Spiritul primăverii să vă însoțească pretutindeni!”.

De precizat că de acum încolo, pe lângă modalitatea de a intra în legătură directă, la centru, cu funcționarii, și de a suna pe numerele de fix din fiecare centru, fermierii pot să transmită întrebările și prin intermediul Facebook. Astfel, pot primi pe e-mail răspunsuri despre situația plăților, despre depunerea cererilor și alte situații deosebite pe care le întâmpină în relația cu agenția ce achită subvențiile din agricultură.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!