Ştiri agricole

UPDATE. Acuzații de delapidare la LAPAR. Lipsesc peste 150.000 de euro din banii membrilor?

Cea mai importantă organizație de fermieri din zona de cultură mare stă pe un butoi de pulbere. Conform informațiilor Agrointeligența – AGROINTEL.RO, între președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Laurențiu Baciu, și directorul executiv LAPAR, Eugenia Dragnea, a izbucnit un conflict violent, la mijloc fiind acuzații de delapidare a fondurilor din cotizațiile  și fondurile membrilor LAPAR, fraudă care ar depăși suma de 150.000 de euro.

Update: Agrointeligența-AGROINTEL.RO a aflat că astăzi, 18 martie, a avut loc un Comitet Director LAPAR în care președintele Laurențiu Baciu a recunoscut situația prezentată de noi, dând toată vina pe directorul executiv Eugenia Dragnea. Aceasta nu a fost prezentă la ședință și prin urmare nu a putut să se apere sau să își prezinte propria versiune. Sursele noastre spun că Eugenia Dragnea susține că întreaga gestiune a banilor fermierilor a fost supervizată de Laurențiu Baciu și că fuga de răspunere a acestuia este jenantă. Comitetul Director a decis efectuarea unui audit al întregii activități LAPAR din ultimii ani. Pe măsură ce aflăm amănunte legate de tunul financiar de la LAPAR revenim cu noi informații!

Foarte probabil, vor urma plângeri penale între cei doi – Eugenia Dragnea și Laurențiu Baciu, avocații celor două părți lucrând de zor la strategia de atac către partea cealaltă.

Interesant este că în urmă că o săptămână, de pe pagina de Facebook a Eugeniei Dragnea au dispărut toate referințele oficiale la adresa LAPAR. De asemenea, în urmă cu trei săptămâni a avut loc un consiliu director lărgit al LAPAR în care a fost prezentat raportul de activitate pe 2018.

Vom reveni cu amănunte!

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!