Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

SUBVENȚII APIA: TERMEN FINAL pentru FINALIZAREA PLĂȚILOR CĂTRE FERMIERI!

Termen final pentru plata subvențiilor. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Gorj anunță care este calendarul plăților și al primirii diferitelor cereri în perioada martie-aprilie. În graficul transmis de APIA se arată termenul final pentru plata subvențiilor rămâne 31 martie.

Acțiuni și termene în perioada martie—aprilie 2019:

31 martie: finalizarea plăților din Campania 2019;
Aprilie 2019: termen de depunere cereri, în cadrul Programului pentru scoli al României, semestrul I 2018
30 aprilie: termen depunere cerere rambursare acciza motorină utilizată în agricultură în trimestrul I al anului 2019
1 martie—15 mai 2019: desfășurarea campaniei de primire a cererilor unice de plată 2019
1 martie—31 august: perioada vizare carnete de rentier agricol pentru 2018.

Cuantumurile pentru Campania 2018 au fost stabilite aproape în întregime astfel că lista cu toate subvențiile plătite de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură este aproape finalizată. Excepție fac cuantumurile pentru Sprijinul Cuplat Vegetal (SCV) pentru care fermierii trebuie să mai depună, la unele culturi, documente justificative la dosarul pentru subvenții.

Odată cu anunțul pentru plata Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT-uri) fermierii își pot face calculele complete pentru subvențiile primite în Campania 2018!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


8 comentarii

    1. Cum scrieti astazi 3 Apr ilie ca s-a finalizat plățile si unde sînt banii am primit 0.28 si 0.42 lei si banca a reținut 6.5 lei comision si cîți mai sînt ca mine

  1. Hoții dracului ca mi au respins tot agromediu ca sa imi tina dosarul blocat dupa teledetecție. De la APIA local au zis ca nu inteleg de ce și cred că e o greseala. Mai subt 7 dosare la fel la apia local de la noi. Către or fi in țară??? Acum o sa le cer sa vina spre la control clasic sa verifice cu ochii lor.

  2. MAI BOSOROGULE CINE TE TINE IN BRATE PE ACEST INFECT DE MINISTRUL AGRICULTURII CARE MINTE CU NERUSINARE DE SUBVENTII PE 2018 CARE NU A DAT UN LEU .TE TINE IN BRATE DRAGNEA .JOS PSD .CU TOATE CLICA DE MINCINOSI!!!

  3. iar ai ciupit alcolistule eu team rugat sa vii sa iti dau ceva teren in arenda ca sa primesti si tu ajutor social dar vad ca nu vrei sa te dai la munca dar de birfa esti bun

  4. Aceste subventii trebuiesc transformate in impututuri sau sub alte forme eliminate platile cash. Acestea au devenit ajutoare sociale bani nemunciti care nu ajung in agricultura. Controale permanente pe teren.

Scrie un comentariu