Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

BANII APIA, ÎN CONTURI: ANUNȚUL PREMIERULUI DĂNCILĂ despre PLĂȚILE FERMIERILOR!

Bani pentru subvenții, în conturile Ministerului Agriculturii. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat astăzi, miercuri 3 aprilie, în debutul ședinței săptămânale de Guvern că 125 de milioane de euro de la Uniunea Europeană au intrat în țară, ca sumă rambursată pentru subvențiile plătite din bugetul României.

”Continuăm să oferim fermierilor subvențiile la timp. Chiar astăzi au intrat în conturile României aproximativ 125 de milioane de euro de la Uniunea Europeană. Ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea, m-a informat că procesul de depunere a cererilor unice de plată decurge conform calendarului. Până la această dată, au depus cereri peste 340.000 de fermieri, cu 16.150 mai mulți decât anul trecut. Este un semn bun, care arată că măsurile luate de Guvernul României sunt apreciate de fermieri, fapt ce ne dă încredere că și acest an va fi un an bun pentru agricultură”, a anunțat Dăncilă.

Aceasta a făcut referire și la decizia luată de Comisia pentru agricultură din Parlamentul European de eliminare a plafonării obligatorii a subvențiilor. ”Vreau să salut decizia luată de Comisia pentru agricultură din Parlamentul European de eliminare a plafonării obligatorii a subvențiilor. Soluția adoptată, pe care România a susținut-o puternic, aduce avantaje atât marilor fermieri, cât și fermierilor mici și mijlocii din Uniunea Europeană„, a mai completat șefa Guvernului.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


14 comentarii

  1. Cand ne rezolvați dosarele celor cu probleme. Eu am tot agromediu respins pe nedrept. Pe cand veniti voi in teren ce mai verificați ca iarba este mare??? O sa va dau in judecata daca nu rezolvați favorabil greseala voastră de la teledetecție. incompetenților! Daea, funcționarii tăi ne duc la canal !!!

  2. Poate o intereseaza pe doamna Dancila ca in contul meu sunt zero lei si nu imi pot incepe lucrarile de primavara pt ca nu am primit nimic din subventia pe 2018 si ca APIA este o institutie iresponsabila care discrimineaza intre fermieri.

  3. Ipocriți și hoți , mințiți la foc automat , ne mințiți pe noi , mințiți pe cei de la UE , luați milioanele de euro dar nu știu ce dracu faceți cu banii ?!!! Conturile noastre sint tot 0 . La pușcărie sau la balamuc acolo ii locu vostru

  4. In 5 februarie a declarat Daea ca au intrat 168mil,euro acum 125 in ianuarie nustiu cat si conturile tot goale sunt pana cand merge agricultura cu povesti

  5. Dancila că de obicei vb aiurea și spune numai prostii și minciuni.si voi le publicat.Pe Dancila dacă o întrebați ce culoare are vaca,ne va spune că este albastra că cea de la Milka,și ea vb de subventiii

Scrie un comentariu