• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Teodor Cojocaru este noul director regional al ADAMA România

  agrointeligenta.ro -

  Teodor Cojocaru este, începând din 18 mai, noul director regional al ADAMA România, având ”în grijă” vânzările companiei pentru zonele agricole cele mai importante – sudul și sud-estul țării. După o perioadă ”de pauză” în care s-a implicat direct în activitatea agricolă a unei mari ferme din România, cel mai bine cotat om de vânzări din agricultura românească și-a dat seama că locul lui este…în agribusiness.

  La începutul acestui an, Teodor Cojocaru a luat pe toată lumea prin surprindere când a demisionat din funcția de National Key Account Manager pe care o ocupa la Corteva Agriscience. După trei ani și jumătate la Pioneer și alți peste 7 ani la Monsanto – Dekalb, Teodor Cojocaru a simțit că vrea să facă o schimbare. Nu a stat pe gânduri și a acceptat funcția de general manager la ferma care, în ultimii ani, a cunoscut cea mai dinamică dezvoltare – Afiliu Trans din județul Buzău. Microbul de agribusiness nu i-a dat pace însă lui Teodor Cojocaru care a simțit că îi lipsește adrenalina din vânzări.

  ”Am vrut să mă întorc pentru că mi-am dat seama că locul meu este în vânzări și de data aceasta am vrut să ies din zona mea de confort, am vrut să explorez altceva. Uitându-mă la companiile care sunt în piață și, bineînțeles, la pozițiile disponibile în piață în momentul în care mi-am dorit să revin, am luat decizia că cea mai bună ofertă pentru mine a fost cea de la ADAMA. Au fost mai multe oferte, adică am primit mai multe oferte. (…) Uitându-mă, analizând produsele din portofoliu, discutând cu fermierii – oamenii care practic m-au crescut, feedback-ul lor, al distribuitorilor – care este unul foarte bun despre relația cu ADAMA, m-au îndemnat să iau decizia de a veni aici. Am descoperit la ADAMA oameni minunați cu care am avut mai multe întâlniri iar răspunsul nu a venit foarte greu, ci a fost mai degrabă un răspuns la dorințele lor de dezvoltare, dorințe care s-au potrivit perfect și cu dorințele mele de a mă dezvolta în viitor”, a declarat Teodor Cojocaru pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO.

  Venirea lui Teodor Cojocaru la ADAMA vine într-o perioadă în care compania își consolidează puternic poziția în piață, investind mai ales în profesioniști și în relația directă cu fermierii. ”Primul meu pas, așa cum sună și motto-ul companiei – Simply. Grow. Together. – este să formez cea mai competitivă echipă din piață – sunt zone pe care vrem să le acoperim mai bine, iar fără o echipă bine sudată nu vom putea ajunge la toți fermierii care au nevoie de soluțiile ADAMA. Mă voi implica direct, inclusiv în vizite la ferme, alături de echipă. Venirea mea la ADAMA are loc într-o perioadă în care sezonul de primăvară se închide, în care se începe pregătirea sezonului de toamnă, deci va urma o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere”, ne-a mai spus Teodor Cojocaru.

  Absolvent al USAMV București, cu diplomă de inginer agronom și un master în Agribusiness, Teodor Cojocaru este unul dintre profesioniștii care și aplică tehnologiile pe care le promovează. Ca și până acum, în paralel cu responsabilitățile de director regional al ADAMA România, Teodor Cojocaru va continua să se implice și în administrarea fermei de familie din Buzău, acolo unde lucrează circa 230 de hectare. ”Este o afacere de familie unde, în măsura timpului pe care îl am rămas la dispoziție, mă implic inclusiv în tehnologiile aplicate. Echipa de fermă este una deosebită și, pe partea de tehnologii agricole, mereu m-am bucurat de sfaturile colegilor alături de care am lucrat în agribusiness”, a mai precizat Teodor Cojocaru.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Timafeed Boost în nutriția vacilor, la USAMV Cluj-Napoca: Creștere cu 3 litri/zi la lapte și spor de 77 kg la tăurașii de îngrășare George Cățean, MADR: ”Regretele mele sincere celor care s-ar putea simți cumva lezați” Instalarea tinerilor fermieri 2021. Sprijin majorat la 70.000 de euro pe fermă în acest an!

  Ultimele știri

  Prețul petrolului – cel mai înalt nivel din ultimele 13 luni. Efectele nu vor întârzia să apară! Cum îi asigura Adrian Oros pe fermieri că vor primi despăgubirile de secetă! – VIDEO Bugetul MADR – adoptat în Comisii: 1,2 miliarde de lei pentru subvenții și ajutoare de minimis!