Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

ȘEFUL APIA, LA GALA AIPA! DIRECTORUL ADRIAN PINTEA, DISCURS LA EVENIMENTUL AGRICOL DE TOP!

VEZI GALERIA | 6 POZE

Directorul general al APIA, Adrian Pintea, a participat astăzi, joi – 30 mai, la cea de-a treia ediție a Galei Premiilor Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură din Republica Moldova. Evenimentul, unul de referință pentru sectorul agricol din Republica Moldova, se desfășoară într-unul dintre cele mai spectaculoase locații din țara vecină – la Chateau-ul vinicol Mimi, în apropiere de Chișinău.

Gala AIPA celebrează atât realizările producătorilor agricoli din Republica Moldova, care, prin activitatea lor, au un aport consistent la economia țării, cât și efortul și profesionalismul echipei care gestionează plățile către fermierii moldoveni. ”Cu această ocazie, felicităm echipa mică dar inimoasă a Agenţiei soră din Republica Moldova, pentru rezultatele deosebite în activitatea de subvenţionare a fermierilor moldoveni”, se arată într-o comunicare a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Prestigiosul eveniment la care directorul APIA, Adrian Pintea, a luat cuvântul s-a bucurat de prezența premierului Republicii Moldova, Pavel Filip, și de a ministrului agriculturii de la Chișinău, Nicolae Ciubuc.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!