• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Președintele NEW HOLLAND, la reuniunea AGROCONCEPT: ”Împreună suntem echipa câștigătoare!”

    Ramona Dascălu -

    Moment istoric pentru echipa AgroConcept, importator și distribuitor exclusiv al brandului New Holland în România. Luni, pe 3 iunie, președintele New Holland, Carlo Lambro, a fost prezent la reuniunea companiei care, la finele anului 2015, a preluat distribuția faimoaselor utilaje agricole în România. La evenimentul organizat la sediul central AgroConcept din Afumați a participat și vice-președintele brandului, Alessandro Maritano.

    Președintele New Holland, Carlo Lambro, a reușit să îi impresioneze pe toți cei prezenți la evenimentul AgroConcept. Marele șef de la New Holland a transmis tuturor o energie pozitivă și a transmis mai multe mesaje puternice despre parteneriatul producătorului de utilaje cu distribuitorul său din România. ”Este pentru prima dată când avem o întâlnire cu toții, aici la Șindrilița. Sunt foarte fericit să mă aflu astăzi aici alături de acționariatul AgroConcept”, a spus în deschiderea discursului său președintele New Holland. Lambro le-a vorbit celor prezenți despre mândria de a face parte din echipa New Holland, un brand parte a Grupului CNH Industrial. Astfel, președintele New Holland a subliniat că New Holland reușește în acest moment să fie un producător de utilaje cu portofoliu complet.

    La finele anului 2015, și eu am avut o idee nebunească, nu doar domnul Ricky Stein: să schimbăm distribuitorul din România. Iată-ne, așadar, doi nebuni! Un italian și unul pe jumătate italian! Am început călătoria, acest parteneriat care, iată, a crescut foarte repede în decurs de numai trei ani. Ca în orice cuplu, după trei ani, îți pui întrebarea: m-am căsătorit bine sau nu, mi-am ales partenerul bine sau nu? Răspunsul nostru este DA!”, a punctat președintele New Holland în aplauzele celor din sală.

    Ideea de continuitate a fost subliniată și la finele discursului lui Carlo Lambro când l-a chemat alături de el pe scenă pe Ricky Stein, președintelui Consiliului de Administrație al AgroConcept: ”Mi-am dorit ca în cadrul prezentării mele să subliniez angajamentul nostru de a crește businessul New Holland în România, de a angaja mai mulți oameni. Acum sunteți o echipă de 250, vom ajunge la 280 de persoane. Angajamentul este și al New Holland, nu doar al acționarilor AgroConcept. Dumneavoastră sunteți arma noastră vitală pe piața din România, contăm pe dumneavoastră pentru a avea succes în continuare. Vă asigur că noi ca și companie vă vom susține cu tot ce aveți nevoie, cu tehnică nouă, cu utilaje noi, cu specializări. Suntem împreună ca o familie, iar acest lucru va fi decisiv pentru ca noi să fim mereu o echipă câștigătoare”, a fost mesajul președintelui New Holland pentru echipa reunită de la AgroConcept.

    Ideea de unitate a fost întărită de videpreședintele New Holland, Alessandro Maritano: ”Parteneriarul în România dintre AgroConcept și New Holland este unul de foarte bun augur, un parteneriat în care ambele părți și-au luat și respectă un angajament ferm. Este parteneriatul care trebuie să ne ducă pe locul fruntaș pe piața din România”. Vicepreședintele New Holland a vorbit și despre elementele care asigură succesul brandului New Holland în România: profesionalismul echipei de la AgroConcept și managementul puternic al acestui dealer de utilaje agricole. ”Faptul că domnul Lambro se află astăzi aici este o dovadă a angajamentului New Holland pentru munca dumneavoastră aici, la AgroConcept”, a subliniat Alessandro Maritano.

    Echipa AgroConcept alături de președintele și vicepreședintele New Holland

    Reuniunea de sediul central al AgroConcept a avut loc la circa un an distanță după ce New Holland a organizat, în premieră în România, în iulie 2018, cel mai mare training European de combine New Holland. Reuniunea specialiștilor New Holland a avut loc la exploatația fermierului Gheorghe Țuțuianu, ambasador al brandului, iar evenimentul a oferit și un veritabil spectacol în câmp, cu testarea celor mai noi tehnologii din portofoliul producătorului.

    Lansarea unei game de utilaje compacte, dedicate construcțiilor din agricultură

    Cu ocazia evenimentului ce a avut loc luni lângă București, AgroConcept a introdus în portofoliul de produse o nouă gamă de utilaje: New Holland Light Equipment se alătura celorlalte produse și completează astfel oferta către fermieri cu o serie de utilaje compacte, specializate pe zona de construcții în agricultură.

    Această nouă gamă specializată se bucură de un real succes în fermele din întrega lume, cu cereri numeroase și în România, datorită versatilității de care dau dovadă utilajele, dar, mai ales, datorită modului divers și complex în care funcționează fermele în prezent. Vorbim atît despre ferme mixte, de cultură mare, cât și despre fabrici de biomasă, dar și ferme pomicole și viticole specializate.

    Primele 4 utilaje care intră în oferta AgroConcept sunt: Încărcătorul telescopic seria TH, Buldoexcavatorul Serie C, Încărcătorul frontal seria D și Încărcătorul multifuncțional seria L.

    Pe lângă acestea se vor mai regăsi și un mini excavator, încărcătorul multifuncțional șenilat și încărcătorul frontal de capacitate mică.


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till