Creșterea animalelorŞtiri agricole

IMAGINI DE SENZAȚIE: DUCESA KATE A TUNS O OAIE LA O STÂNĂ DIN ANGLIA!

VEZI GALERIA | 4 POZE

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge și prințul William, surprinși într-o ipostază total neașteptată! Cuplul regal a vrut să intre în pielea fermierilor britanici preț de câteva ore și s-a apucat de muncă, sub privirile mirate ale fermierilor din ținutul Cumbria, situat în partea de nord-vest a Angliei.

Kate și William au vizitat o fermă de animale, unde cei doi și-au testat abilitățile de crescători de oi. Ducii de Cambridge au pus mâinile pe mașina de tuns și, încurajați de fermieri, au tuns câte o oaie, sub supravegherea localnicilor.

După ce au terminat de tuns oile, cei doi au dat o mână de ajutor la refacerea unui zid. Totodată, ducele i-a întrebat pe fermieri cum cred că îi va afecta Brexitul. Răspunsul acestora a fost unul îngrijorător. În cazul unei ieşiri din Uniunea Europeană, fără acord, fermierii ar fi greu loviţi de tarifele la export. Se tem şi de pierderea subvenţiilor, garantate deocamdată de apartenenţa Marii Britanii la Uniunea Europeană, a punctat acesta.

“La ferma Deepdale Hall din Cumbria, ducele și ducesa de Cambridge a întâlnit familia Brown, care se ocupă cu creșterea animalelor în valea Lacului Ullswater din anii ’50 (…) Ducele și ducesa de Cambridge s-au alăturat familiei Brown, fermierilor locali și membrilor rețelei de fermieri pentru a purta discuții despre câteva dintre provocările cu care se confruntă fermierii – izolarea rurală, Brexit și subvențiile. După discuții, ducele și ducesa de Cambridge au petrecut timp la fermă în preajma turmei de oi, ajutând la tunsul oilor și la ridicarea unui zid din piatră”, scrie pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!