RECOMANDĂRIReţete de marketingŞtiri agricole

Cum poți câștiga o Dacia Duster cu erbicidul Sultan de la Adama

Fermierii care își achiziționează produsele Sultan pentru erbicidare preemergentă pentru minim 50 hectare de rapiță vor intra în tragerea la sorți pentru un autoturism Dacia Duster.

Oficialii companiei ADAMA, producătorul cunoscutului erbicid au lansat noul concurs, iar Agrointeligența – AGROINTEL.RO vă spune ce aveți de făcut pentru a vă înscrie în cursa pentru mașina Dacia Duster.

Promoția este valabilă la cumpărarea unuia dintre următoarele produse: Sultan 50 SC, Sultan Complet și Sultan Top. După comandarea pachetelor pentru rapiță pentru o suprafață de cel puțin 50 de hectare, tot ce trebuie să facă cei care vor să intre în cursa pentru marele premiu este să trimită o poză cu factura sau cu detaliile acesteia pe adresa concurs@adama.com.

De asemenea, e-mailul pe care cei interesați îl vor trimite companiei, trebuie să includă și următoarele informații: nume și prenume, denumirea și adresa fermei sale, numărul și data facturii, precum și numele vânzătorului sau a distribuitorului de la care a cumpărat produsul.

Promoția este valabilă până la data de 10 octombrie 2019.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!