Ştiri agricoleViaţa la ţară

Bărbat strivit de propriul tractor, când se întorcea de la câmp

Weekendul a adus o tragedie în comuna Groși. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit după ce s-a răsturnat peste el tractorul pe care îl conducea.

Vehiculul s-a răsturnat, iar omul a rămas captiv între fiare și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva, corpul victimei fiind parțial secționat.

Scenele la care au asistat neputincioşi martorii s-au derulat după lăsarea întunericului în comuna Groşi din Maramureş. Omul se întorcea de la câmp cu tractorul şi remorca încărcată cu fân când a avut loc nenorocirea.

“Un vecin i-a sărit înspre acolo. Tractorul era răsturnat peste tractorist şi nu s-a mai putut face nimic decât să sunăm la 112”, spune un martor.

Viceprimarul comunei Groși, Gavril Ardusătan, a spus că bărbatul decedat nu este, de loc, din localitate. “Este vorba despre un bărbat cu domiciliul din Satu Nou de Sus. Din câte se vorbește, ar fi venit să ajute, la muncă, pe cineva. În această perioadă, se lucrează foarte mult în gospodăriile din comuna noastră, iar oamenii își mai dau câte o mână de ajutor. Din păcate, o clipă de neatenție poate fi fatală, mai ales că este sunt zone în pantă. În plus, este și foarte cald”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Ardusătan.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare pentru necropsie. Bărbatul era tatăl a două fete şi acasă îl aşteptau doi nepoţi.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!