Furaje, seminţe, îngrăşăminteIMPORTANTŞtiri agricole

Cum să achiziționezi la un preț mai avantajos hibrizii de porumb Pioneer de la Corteva

Compania Corteva pune la dispoziția fermierilor un nou pachet tehnologic premium. Astfel, hibrizii de porumb din grupa Pioneer pot fi achiziționați la un preț mai avantajos, împreună cu unul din cele 4 erbicide postemergente – Arigo®, Principal®, Principal® Plus, Titus® Plus, doza omologată pentru 1 hectar.

Pentru grupa de preț LumiGEN™ Optimum® AQUAmax® se acordă un voucher de 130 RON/sac și, respectiv 380 RON/sac pentru grupa IRIGAT. Hibrizii din aceste grupe de preț se vor comercializa în pachet cu erbicidele postemergente: Arigo®, Principal® Plus, Principal®, Titus® Plus.

În plus, doar pentru grupa LumiGEN™ Optimum® AQUAmax® se oferă pentru plata timpurie, efectuată până la data de 15 Mai 2020, un discount în valoare de 65 Ron/sac 80 MK. Acordarea acestui discount se va face prin intermediul distribuitorului de la care se va face achiziția de sămânță.

Voucher-ul este validat numai în condițiile în care distribuitorul este confirmat de către fermier în perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2019.

De asemenea, pentru a putea beneficia de aceste vouchere fermierii trebuie să achiziționeze atât sămânța, cât și produsele de protecție a plantelor de la același distribuitor.

Programul Bonus Fermier 2020 se desfășoară în perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2019.

Pentru mai multe detalii despre ofertele companiei Corteva consultați site-ul www.corteva.ro/noutati/comunicate.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!