Subvenţii APIA 2019

MESAJUL DIRECTORULUI APIA, ADRIAN PINTEA, PENTRU TOȚI FERMIERII!

Mesaj al directorului general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Adrian Pintea, pentru fermieri, dar și pentru toți românii care sărbătoresc astăzi 101 de ani de la Marea Unire.

”Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie și mândrie pentru toți românii. Lucrând zi de zi cu fermierii români, avem șansa de a cunoaște România profundă, România frumoasă, păstrătoare a tradițiilor și valorilor strămoșești, România harnică și dârză, România responsabilă care pune pâinea pe masa copiilor ei. Lucrând zi de zi cu fermierii români, știm cu certitudine că România poate avea un viitor mai bun, viitor mai proper și că doar împreună putem construi o Românie puternică, bogată și respectată. Astfel, în numele echipei APIA, doresc să transmit tuturor românilor și în special fermierilor români, cele mai sincere urări de sănătate, belșug și fericire în țara noastră. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, este mesajul pe care l-a transmis șeful APIA prin intermediul unui video postat pe pagina de Facebook a agenției de plăți.

Vă reamintim că vineri, APIA a anunțat finalizarea campaniei de plăți în avans a subvențiilor. De mâine, luni – 2 decembrie, funcționarii vor demara plata finală a subvențiilor agricole, cu termen final de plată pentru toți fermierii la data de 30 iunie 2020.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!