Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

MINISTRUL AGRICULTURII, ÎNTÂLNIRE CU TOȚI ȘEFII APIA!

Ministrul agriculturii, față în față cu funcționarii agenției de plăți! Adrian Oros a participat astăzi, marți – 3 decembrie la întâlnirea de lucru anuală a conducerii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

”Cu acest prilej care am ținut să felicit întreaga echipă pentru rezultatele deosebite obținute în absorbția fondurilor europene în Campania 2019. Totodată, am mulțumit personalului APIA pentru profesionalismul si eforturile depuse pentru finalizarea cu succes a campaniei de plăți în avans”, a transmis Oros.

Acesta a ținut să reamintească că, în perioada 16 octombrie-28 noiembrie 2019 APIA a autorizat la plată peste 1,3 miliarde de euro, reprezentând plăți in avans acordate fermierilor în Campania 2019 din FEGA si FEADR + cofinanțate de la bugetul național.

Întâlnirea de astăzi, care are loc la Sinaia, este una cu tradiție în rândul funcționarilor APIA iar în cadrul discuțiilor se analizează activitatea instituției pe anul în curs dar și perspectivele pentru noua Campanie ce începe în martie 2020.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!