• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Prognoza meteo: cum va fi vremea de Revelion

  Ramona Dascălu Ramona Dascălu -

  Meteorologii anunță că vremea se va menține rece la începutul acestei săptămâni în aproape toate regiunile țării. În noaptea de Revelion, ninsorile își vor mai face simțită prezența în zona montană, în timp ce în partea de sud-est a țării vor fi precipitații mixte. În prima zi a noului an cerul va fi noros în cea mai mare parte a țării, iar temperatura aerului va fi normală pentru această perioadă.

  Cum va fi vremea de Revelion

  Valorile de temperatură vor marca o creștere în cea mai mare parte a țării. Ziua va începe cu ceață și chiciură pe alocuri în zonele joase mai ales din vestul teritoriului și cu înnorări în nordul Moldovei, unde vor mai fi precipitații slabe, mixte și depuneri de polei, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în special spre seară, la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate în Dealurile Subcarpatice. Pe parcursul nopții, cerul va avea înnorări temporare, dar numai izolat vor fi precipitații slabe, de scurtă durată – predominant ninsori în zona montană și în extremitatea de nord a țării și mixte în regiunile estice și de sud-est. Spre dimineață va apărea din nou ceață, pe suprafețe restrânse. Vântul va crește în intensitate la munte, cu precădere în Carpații Meridionali și de Curbură, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, spulberând zăpada depusă anterior și va avea intensificări locale și temporare în Moldova, sudul Olteniei și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -7 și 1 grad.

  În București cerul va fi variabil, în primele ore ale zilei vor fi condiții de ceață; noaptea vor fi înnorări temporare, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât în noaptea precedentă, va fi cuprinsă între -2 și 0 grade.

  Vremea: Miercuri, 1 ianuarie 2020

  Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru începutul lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros și doar izolat se vor semnala precipitații slabe – ninsori la munte și mai ales lapoviță și ninsoare în zonele joase de relief din estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar local și temporar și în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

  În București cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a -4 grade.

  Vremea: Joi, 2 ianuarie 2020

  Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfârșitul intervalului în extremitatea de est și sud-est a țării vor fi condiții pentru precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 4 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade.

  În București, în a treia zi a noului an cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3-4 grade, iar cea minimă cuprinsă între -4 și -2 grade.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  ALERTĂ ANM: REVIN TEMPERATURILE NEGATIVE, BRUMA ȘI ÎNGHEȚUL LA SOL! VALUL DE AER POLAR A LOVIT ROMÂNIA! JUDEȚE SUB ALERTĂ DE NINSORI ȘI TEMPERATURI SCĂZUTE! ALERTĂ METEO DE NINSORI ABUNDENTE ŞI VISCOL! LISTA CU CELE 17 JUDEȚE SUB COD GALBEN!

  Ultimele știri

  Campania de primăvară în ferma lui George Drăghici: ”Am luptat cu multe rele, rămânem optimiști!” Fermierul George Duțu a dezinfectat toată comuna pe banii lui! Criză de insecticide pentru rapiță? Pe ce produse se pot baza fermierii din România!

  Căutare în articole