• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Săptămâna Forța Fermierilor: Problemele dvs., dezbătute în mese rotunde cu impact maxim! Riscuri și oportunități în 2020 pentru cultură mare, zootehnie, bio, viticultură, food&retail!

    agrointeligenta.ro -

    NU RATAȚI EVENIMENTUL ANULUI 2020 PENTRU FERMIERI! Grupul Agrointeligența organizează o serie de conferințe, pe durata a patru zile, pentru a mediatiza problemele cu care se confruntă în acest an producătorii agroalimentari din toate sectoarele.

    Formatul seriei de mese rotunde “Forța Fermierilor” este unic în România, și în intervalul 16-19 martie 2020, la Palatul Parlamentului, își propune să obțină cel mai mare impact în a prezenta riscurile pe care fermierii le văd în acest an pentru activitatea lor, în fața decidenților politici și administrativi, pe zile și paneluri de discuții, pentru o dezbatere așezată și eficientă. De asemenea, vom avea în vedere și soluțiile de dezvoltare în 2020 pentru fermierii Românie și vom oferi o platformă de discuții și contacte profesionale pentru găsirea de noi oportunități de afaceri.

    Paneluri pentru fiecare sector

    Pe durata unei întregi săptămâni, producătorii din sectorul vegetal, zootehnic dar și din zona de industrie alimentară vor avea posibilitatea să ia cuvântul și să ceară autorităților să găseasă soluții pentru problemele sesizate. În același timp, companiile care furnizează produse și servicii în aceste domenii vor putea să prezinte noutățile anului 2020, informații utile pentru fermieri, pentru a-i ajuta pe aceștia să găsească soluții pentru situațiile profesionale complicate din acest an. O altă direcție de comunicare pe care o vom încuraja va fi partea de networking, de găsirea de noi oportunități de afaceri. Vom organiza mai multe paneluri de dezbateri: cultură mare, zootehnie, industrie alimentară, sector vitivinicol, producție bio și retail. Putem deschide și alte fronturi de discuție, la propunerea fermierilor sau a partenerilor noștri la Săptămâna Forța Fermierilor. La finalul acestei săptămâni, vom reveni cu informații privind organizarea pe zile a panelurilor de discuții și prezentări.

    Format unic în România, mediatizare maximă!

    Conferințele vor fi transmise în direct pe platforma Agrointeligența (site și Facebook) iar dezbaterilor vor beneficia de o mediatizare extinsă, cu vectorizare în social-media și în newsletter. Vom avea alături de noi de pe cei mai influenți și performanți producători agroalimentari din România, decidenți politici și administrativi de top, manageri ai unor companii din zona de agribusiness, retail și industrie alimentară, precum și reprezentanți ai mediului asociativ.

    “Vom ataca toate subiectele la zi. Vom vorbi de subvențiile fermierilor, de cum depășim piedicile în a avea un agricol bun, de PAC 2021-2027, de PPA, de problemele din sectorului de creștere a păsărilor. Vom prezenta oportunitățile din zona producției bio și din sectorul vitivinicol. Vom avea prezentări din partea companiilor, cu noutăți și informații utile. Ne propunem să organizam cea mai importantă serie de evenimente de consultare a fermierilor din România. Vrem să vedem cum putem sprijini comunicarea mediului asociativ, implicarea noastră este toală pentru a-i ajuta pe fermieri să își prezinte problemele. Agrointeligența este liderul presei agricole din România și avem o responsabilitate de a gândi și pune în aplicare o formulă eficientă și de impact pentru Săptămâna Forța Fermierilor. Va fi evenimentul anului în materie de dezbatere a problemelor din sectorul agroalimentar. Toată lumea prezentă, invitați și parteneri vor avea de câștigat, valoarea adăugată în termeni de comunicare va fi maximă. Așa cum v-a obișnuit Agrointeligența de fiecare dată” a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

    Oportunități de parteneriat pentru Săptămâna Forța Fermierilor!

    În zilele urmatoare, Agrointeligența-AGROINTEL.RO va comunica susținut pe această temă, revenind cu noi informații despre organizare și tematică. Cei interesați de parteneriate la Săptămâna Forța Fermierilor trimite un mail pe adresa vlad.macovei@agrointel.ro. Accesul la conferințe se va face exclusiv pe bază de invitație și însoțit de o mapă de prezentare cu toate informațiile, prezentările și contactele partenerilor la mesele rotunde respective. Săptămâna Forța Fermierilor va avea loc în intervalul 16-19 martie 2020 la Palatul Parlamentului, cu Sala Drepturilor Omului ca punct central al meselor rotunde.

    Despre Agrointeligența, liderul presei agricole din România

    Agrointeligența este liderul național al presei agricole și industriei alimentare din România, conform audienței măsurate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT), singura organizație certificate să facă aceste măsurători în domeniul mass-media. În luna ianuarie 2020, www.agrointel.ro a avut o audiență-record de 1,7 milioane de vizitatori și peste 4,6 milioane de afișări, deținând o cotă de piață de 80% din audiența totală a sectorului presei agricole din România. Mai multe informații: CLICK AICI!


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului