• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Semințe Fundulea a scos pe piață FERTISEM Gold, un fertilizant foliar 100% românesc! Produsul, gândit împreună cu fermierii!

  Ramona Dascălu Ramona Dascălu -

  Semințe Fundulea, companie cunoscută în piață drept un furnizor important de semințe de grâu și porumb românești, lansează, în premieră, în această primăvară un fertilizant foliar – Fertisem Gold. Produsul, care este unul de top, are la bază o formulă completă care asigură o mare parte din nevoile plantelor, mai ales în ani cu probleme cum este și acesta pe care îl traversăm.

  Un produs creat la cererea fermierilor români

  Inițiativa creării unei formule starter de fertilizant foliar a venit din discuțiile pe care reprezentanții companiei Semințe Fundulea le-au purtat cu fermierii români.

  Noi ca și companie avem o platformă online, unde avem peste 11.000 de fermieri cu care comunicăm și la sugestia lor am zis să creăm acest foliar care să aibă în mare măsură cam tot ce le trebuie plantelor. Și așa, în parteneriat cu compania AECTRA, am creat FertiSem Gold. În acest fel, vrem să oferim fermierilor un pachet complet”, a declarat Iulian Filipoiu, directorul general al companiei Semințe Fundulea, pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO. 

  Foliar de calitate la un preț bun

  Iulian Filipoiu, directorul general al companiei Semințe Fundulea, spune despre FertiSem Gold că are în componența sa toate elementele neceare plantelor pentru a rezista la secetă sau la stres.

  Despre acest fertilizant foliar, pot spune că are toate elementele necesare unei plante. Sunt multe foliare pe piață dar fiecare dintre acestea se bazează mai mult pe un singur element, unul are doar Azot, unul doar Fosfor, altul doar Potasiu. Noi am încercat să îmbinăm toate aceste elemente și să facem un foliar de calitate la preț bun. O astfel de formulă este cea mai potrivită pentru un an cu probleme cum este acesta pe care îl traversăm, cu secetă și stres pentru plante”, a spus Iulian Filipoiu.

  Potrivit acestuia, prețul produsului diferă în funcție de cantitatea cumpărată: ”Prețul este undeva la 20 de lei per litru, dar acesta suferă modificări în raport cu comanda făcută, oferim un discount”.

  FertiSem Gold poate fi aplicat la toate culturile

  Fertilizantul foliar FertiSem Gold este compatibil cu toate culturile și poate fi aplicat de câte ori este nevoie.

  Doza de aplicare este de 2,5 litri la hectar. La fiecare aplicare de tratament se poate folosi și FertiSem Gold. Este compatibil cu toate culturile, deci poate fi aplicat și la grâu, la rapiță, la orz, la porumb și florea-soarelui. Modul de aplicare este cel convențional, fiecare îl poate aplica cu ce mașină de erbicidat are. Foarte important de precizat este faptul că acest produs este compatibil cu toate pesticidele din piață”, a dezvăluit Iulian Filipoiu.

  Foliarul poate fi deja achiziționat de fermieri

  FertiSem se află deja în vânzare și va putea fi folosit în campania de primăvară la grâu, rapiță și orz.

  Produsul este gata și poate fi achiziționat de către fermieri. Tot ce trebuie să facă cei care îl doresc este să intre în contact cu noi și să comande cantitatea dorită. Livrarea se va face prin curier sau la comenzi mai mari direct cu camioanele noastre”, a mai spus directorul Semințe Fundulea.

  FertiSem Gold, o formulă aproape completă 

  Alături de Azot- 22,5%, Fosfor -3%, Potasiu -3%, în componența FertiSem Gold a fost introdus și Sulf 4% , care crește rezistența la stres și rezistența la secetă. De asemenea, combinația de Sulf+Potasiu crește conținutul de proteină la grâu, mărește capacitatea de asimilare a bobului, bobul devine mai greu. Alături de acestea se mai regăsește și Borul, care stimulează absortia de micro și macro elemente, Magneziul, care este un nutrient vital pentru dezvoltarea sănătoasă a plantelor, fiind esențial pentru fotosinteza, dar și Micro Elemente.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  ROVENSA își extinde afacerile de biocontrol prin achiziția Grupului AGROTECNOLOGIA! De unde se pot cumpăra plante de Goji. Cel mai important producător participă la INDAGRA 2019 MICHELIN ULTRAFLEX: Anvelopele care cresc productivitatea şi scad costurile

  Ultimele știri

  Campania de primăvară în ferma lui George Drăghici: ”Am luptat cu multe rele, rămânem optimiști!” Fermierul George Duțu a dezinfectat toată comuna pe banii lui! Criză de insecticide pentru rapiță? Pe ce produse se pot baza fermierii din România!

  Căutare în articole