• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum combatem bolile din culturile de cereale și rapiță: Fungicidul KIER 450 SC cu trei substanțe active de la Innvigo Agro!

    Angelica Lefter -

    Noul fungicid KIER 450 SC, un produs INNVIGO AGRO, este o formulare inovatoare „ready-mix” un amestec sinergic cu 3 substanţe active, ideal pentru protecţia completă a plantelor de cereale (grâu, triticale, secară,orz ) și rapiță.

    Portofoliul de fungicide al companiei INNVIGO AGRO se lărgește prin lansarea produsului KIER 450 SC, alături de celelalte fungicide prezente pe piața românească. Dafne 250EC, Makler 250SE, ZIZAN 500SC, Antero 500 EC, Batalion 450 SC, LEKARO 80WG, Triter 050FS, Trigof 050FS sunt produse destinate protecției culturilor de cereale, rapiță, sfeclă de zahăr și măr.

    Prin intermediul acestui produs, INNVIGO AGRO oferă fermierilor soluţii complete pe piața de profil, cu eficacitate dovedită pentru rezolvarea problemelor specifice din culturile de cereale și rapiță, astfel încât fermierii să aibă mai mult timp pentru a se concentra pe dezvoltarea agro-business-ului propriu. Achiziția produsului Kier 450 SC, va asigura înscrierea în programul Innfarm 2020, program de marketing care răsplătește fermierii cu premii.

    KIER 450 SC: Substanțe active și recomandări

    Specialiştii Innvigo recomandă Kier 450 SC cu precădere în T2 datorită efectului preventiv, eradicant şi de lunga durată. Eficienţa celui de-al doilea tratament, însă, este decisivă pentru calitatea recoltei.

    Conținut în substanțe active:

    Acestă formulare complexă este necruţătore cu agenții patogeni care produc bolile foliare (septorioze, rugini, pătări, fusarioza) şi, în plus, contribuie la prevenirea apariţiei rezistenţelor prin substanţa activă difenoconazol, o moleculă ce acţionează diferit față de restul gamei de triazoli asupra patogenilor, iar asocierea cu azoxistrobina și tebuconazolul asigură o protecție superioară față de alte produse cunoscute.

    Produsul asigură plantei o lungă perioadă de vegetație prin efectul stay-green care permite o asimilare mai lungă a substanțelor active și indirect o producție mai ridicată.

    Fungicidul Kier 450 SC poate fi folosit și pentru protecția spicului în ultima fenofază – T3, la culturile de cereale care necesită o protecție superioară; împotriva atacurilor de fusarioză, protecția asigurată prin sinergismul dintre componentele active ale produsului.

    Produsul asigură plantei o lungă perioadă de vegetație prin efectul stay-green, care permite o asimilare mai lungă a substanțelor active și indirect o producție mai ridicată. Produsul este destinat utilizării cu pulverizatoare autopropulsate sau cu echipamente de câmp.
    Tehnica de stropire recomandată: picături fine.

    Cantitatea de apă recomandată pentru tratament : 200 – 300 l/ha.

    APLICAREA PRODUSULUI

    Grâu, Triticale, Secară de toamnă, Orz de primăvară

    Pentru: Pătarea brună a frunzelor de cereale (Mycosphaerella grminicola), septorioza cerealelor (Phaeosphaeria nodorum), rugina brună a grâului (Puccinia recondita), făinarea cerealelor (Blumeria graminis.

    Doza recomandată pentru o singură administrare: 0,9 – 1,0 l/ha

    Momentul aplicării: produsul trebuie utilizat preventiv sau imediat după observarea primelor simptome de boală, de la faza apariției primului frate până la faza totală de înflorire (BBCH 31–59).

    Produsul trebuie aplicat 1-2 ori pe sezon, la intervale de 21-32 zile. În cazul necesității a două tratamente, primul tratament trebuie efectuat de la faza primului frate până la apariția burdufului (BBCH 31–41), iar al doilea tratament de la faza de deschidere a frunzei stindard până la sfârșitul fazei de înflorire (BBCH 47–59).

    Numărul maxim de tratamente: în perioada de vegetație – 2

    Intervalul dintre tratamente: cel puțin 21 de zile

    Rapiță de toamnă

    Pentru: Putregaiul gri (Botryotinia fuckeliana), putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum).

    Doza recomandată pentru o singură administrare: 0,9 – 1,0 l/ha

    Momentul aplicării: produsul trebuie utilizat preventiv sau imediat după observarea primelor simptome de boală, de la faza primilor boboci de flori vizibili (pe tulpina principală) până la sfârșitul fazei de înflorire (BBCH 55-69).

    Numărul maxim de tratamente în perioada de vegetație – 1

    Pentru mai multe detalii puteți contacta responsabili companiei!

    Roiban George
    Director Marketing și Dezvoltare
    Innvigo Agro
    https://ro.innvigo.com/

    SOLUȚII COMPLETE, LA PREȚURI CORECTE!

    Achizitia produsului Kier 450 SC, vă asigură  înscrierea în programul Innfarm 2020 – program de  marketing care care  răsplătește fermierii cu premii. Pentru mai multe detalii puteti contacta  responsabilii companiei.

     

     


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

    Ultimele știri

    ADAMA – alertă la culturile de cereale păioase: boli detectate de stațiile meteo, tratament urgent Hibridul de porumb Jumbo 48 de la Rodbun, potrivit pentru siloz și boabe Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție