• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • MASTER: un produs de excepție în domeniu! Perfect pentru suplimentarea substanțelor nutritive!

  agrointeligenta.ro -

  Master, un produs de excepție în domeniu, face parte din portofoliul companiei Malagrow și reprezintă o soluție perfectă pentru suplimentarea substanțelor nutritive la culturile de legume! Proprietățile excepționale ale produsului Master îi conferă avantaj competitiv substanțial față de îngrășămintele NPK de bază. Solubilitatea excelentă în apă și substanțele active pure asigură absorbția uniformă și eficientă a substanțelor nutritive. Rezultatul final: substanța activă achiziționată ajunge realmente la plantele vizate care se vor dezvolta vizibil mai rapid și mai armonios.

  Există enorm de multe produse destinate agriculturii, iar multitudinea de îngrășăminte, diferitele substanțe pentru protecția plantelor și a suplimentării substanțelor nutritive face dificilă alegerea celei mai bune soluții. Master este produs de compania italiană Valagro, binecunoscută pentru activitatea serioasă desfășurată în domeniul dezvoltării și în consecință pentru produsele sale de calitate excepțională. Remarcabila solubilitate în apă este ceea ce deosebește produsul Master de produsele concurente pe care le devansează cu mult la acest capitol.

  Master se poate aplica cu succes la roșii, ardei, castraveți sau vinete

  Master se dizolvă excelent, iar substanțele nutritive pure ajung fără rest la destinație. Master se poate aplica cu succes la mai multe tipuri de leguminoase cum sunt roșiile, ardeii, castraveții sau vinetele. Între membrii familiei găsim produse echilibrate sau cu conținut îmbogățit de azot, potasiu sau fosfor. În acest fel, diferitele variante Master oferă soluția adecvată pentru satisfacerea nevoilor de substanțe nutritive ce apar în orice cultură vegetală.

  Master reprezintă un element de tehnologie care poate fi aplicat cu precizie, ceea ce îl face să fie un produs de bază în suplimentarea țintită a substanțelor nutritive. Este un îngrășământ cu aspect fizic omogen, cu calități de dispersie superioare și solubilitate de excepție. Datorită caracterului acid (pH 3,4-5,6 la concentrație de 1%) dispune de valoare pH adecvată pentru absorbția optimă a substanțelor nutritive. Plantele absorb mai multe substanțe nutritive, ceea ce înseamnă pierderi considerabil mai mici decât în cazul aplicării altor produse concurente.

  Datorită capacității reduse de creștere a conductivității electrice (EC) se poate utiliza și în concentrații mai mari, cu alte cuvinte se poate adapta mai bine la calitatea apei de la fața locului. Astfel, la un nivel optim de EC, putem aplica mai eficient substanțele active și evităm astfel reducerea recoltei. Produsele din această familie nu conțin sodiu, cloruri sau carbonați, dar conțin microelemente esențiale pentru obținerea unor recolte optime.

  După dizolvarea rapidă plantele reacționează în ritm accelerat la tratamentul aplicat. Toate acestea sunt vizibile cu ochiul liber. La scurt timp după aplicarea produsului apar schimbări pozitive vizibile. Produsul asigură absorbția uniformă și eficientă a substanțelor nutritive chiar și în cazul în care culturile sunt împovărate de fructe.

  O altă proprietate importantă a produsului Master: poate fi amestecat cu alte substanțe, astfel poate fi aplicat împreună cu biostimulatori, ceea ce înseamnă economii la buget.

  Contact/detalii:

  https://malagrow.ro/

  https://malagrow.ro/product/master-2/


  Te-ar mai putea interesa

  Reacția unui fermier la criza îngrășămintelor: ”Fertilizez cu gunoi de grajd, altceva n-am găsit!” Lege în Rusia: Conținutul de substanță activă – verificat la toate pesticidele care intră în țară Nava eșuată lângă Vama Veche s-a scufundat. Peste 3.000 de tone de uree – în apele Mării Negre!

  Ultimele știri

  Avans APIA 2021: Prima listă cu 39.623 de fermieri – transmisă ASTĂZI la plată! Ce mănâncă vacile din ferma lui Dimitrie Muscă Ucraina: Plan național de irigații în valoare de 4 miliarde de dolari