• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Furia unui fermier! Daniel Florici atac dur la adresa MADR : ”Nu vă este silă? S-a ales praful de agricultură, de zootehnie!”

  Roxana Dobre -

  Fermier furios pe autorități. Cunoscutul producător agricol ieșean Daniel Florici a lansat un atac dur la adresa Ministerului Agriculturii, în care face o radiografie reală, din teren, a situației din prezent a agricultorilor, care contrazice ferm ”realitatea” prezentată de autorități! Acesta spune că ”agricultura de birou și la costum e frumoasă de oriunde” dar pe câmp culturile sunt într-o situație fără precedent.

  ”Agricultura duduie, România e salvată, culturile au fost salvate, producția de grâu va fi cu 10% mai mică față de media ultimilor 200.000.000 de ani, hambarele vor geme de recolte, porumbul arată extraordinar, fermierii vor beneficia de despăgubiri pentru secetă. Băăăăăăă nenorociților, unde dracu trăiți, pe ce câmpuri mergeți voi și vedeți toate aceste culturi, aaaaaaaaa agricultura de birou și la costum e frumoasă de oriunde”, a comentat fermierul într-o postare pe grupul de Facebook ”Agricultura Românească„.

  Acesta și-a exprimat indignarea în privința ”tupeului” cu care autoritățile îi tratează pe fermieri și depăgubirile acordate acestora, cu care Ministerul Agriculturii se laudă, sunt ”praf în ochi”.

  ”Nu vă este silă, mai aveți și un tupeu jegos să ieșiți în media sa spuneți ca fermierii vor fi despăgubiți, cu milioane și milioane de……milioane de lei, euro,…….de praf în ochi, ca asta s-a ales de noi, de agricultură, de zootehnie. Bine că v-ati umplut de hârtii și ați tărâit bieții oameni pe câmpuri când ati vrut voi, asa pe la sf lunii mai să faceți constatări ca să nu se mai poată întoarce cultura și semăna ceva în loc! Aaaaaaa, e frumos ca agricultura ridică pib-ul țării, da voi ce faceți în schimb? Râdeați voi de Daea, de oaia lui și cormoranii lui, da voi nu știți nici cum arată copita la oaie! Ce-ati făcut pana acum, pandemie, covid, stare de urgență…..da mă, 3 luni de vacanță ati avut, rupeați ușile instituțiilor de la 12, cine dracu sa va mai controleze, ca voi erați acoperiți de afișe și uși închise! Bursa aia de cereale de la Corabia ce mai face, sau e doar paravan pentru hoți?”, a conchis furios Daniel Florici.

  Daniel Florici se află printre fermierii care mereu au avut curajul să spună tare și răspicat ce îi deranjează. Agrointeligența-AGROINTEL.RO  a scris de fiecare dată despre problemele producătorului agricol care își lucrează terenurile în localitatea Ion Neculce din județul Iași. Cea mai recentă problemă a fermierului ieșean a avut loc în această primăvară când porcii mistreți i-au atacat suprafețele însămânțate cu porumb și i-au scos toate boabele. Tânărul fermier a tras prin intermediul  Agrointeligența-AGROINTEL.RO un semnal de alarmă autorităților că situația a scăpat de sub control și că este nevoie de o implementare rapidă a unui sistem funcțional de acordare a despăgubirilor pentru agricultorii care au culturile afectate de porcii sălbatici.

  Citiți pe larg despre relatările noastre cu privire la fermierul Daniel Florici:


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Ciobanul dat dispărut a fost găsit! A lăsat oile să moară și el a fugit în satul de domiciliu! Sfârșit tragic pentru un bărbat de 44 de ani călcat de căruța cu care transporta gunoiul de grajd! Apel pentru găsirea ciobanului dat dispărut după ce oile de care se îngrijea au fost găsite înecate

  Ultimele știri

  Gabriela Vila este noul director general ADAMA România și Republica Moldova Un tânăr fermier de 25 de ani – milionar după ce a câștigat la Loteria Națională! Franța: Mirosul de bălegar și cântatul cocoșului, recunoscute ca parte din patrimoniul satelor!