• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dan Popescu, AECTRA: Obiectivul nostru este să oferim fermierilor o gură de oxigen!

    Ramona Dascălu -

    Compania Aectra, aproape de fermierii români în momentele dificile! Dan Popescu, președintele AECTRA Agrochemicals, consideră că în această perioadă grea prin care trece agricultura românească, este și de datoria companiilor, de unde fermieri își procură inputurile pentru culturile agricole, să fie alături de fermieri și să le arate cât de importanți sunt pentru economia agricolă a acestei țări. În acest sens, compania Aectra vine în sprijinul fermierilor români oferindu-le un discount de 10% la tot portofoliul de produse Aectra, indiferent de cantitatea cumpărată sau de distribuitorul de unde sunt achiziționate acestea.

    Cum campania din această toamnă este extrem de importantă pentru fermierii români, care s-au confruntat cu o secetă extrem de puternică atât la culturile din toamnă, cât și la culturile de primăvară, Aectra a luat decizia de oferi tuturor fermierilor un discount de solidaritate, un discount care să îi ajute pe cât posibil să aibă un start bun în această campanie și să le arate că nu sunt singuri în această perioadă dificilă pe care o traversează.

    Aectra poate după 30 de ani să ia o decizie puternică de ajuta fermierii pentru această campanie. Mulți dintre fermierii care au avut culturile compromise au veniturile considerabil reduse. Bun, sunt ajutoare de stat, dar rămâne de văzut cât de bine vor fi administrate și când, mai ales. Noi am considerat că merită să fim alături de fermieri printr-o decizie pe care am luat-o și anume, să fim solidari cu fermierii și pentru această campanie de toamnă, noi ne-am propus să venim în întâmpinarea fermierilor cu un discount de solidaritate. Realitatea este că ceea ce am dori este să arătăm fermierilor că suntem aproape de dânșii și că înțelegem problemele economice cu care se confruntă, motiv pentru care am luat decizia ca începând cu campania de toamnă, pentru că această campanie de toamnă este foarte importantă pentru fermieri să repornească, să le oferim acest discount de solidaritate tuturor fermierilor care vor lua produse Aectra, pentru tot portofoliul de produse, de 10% la prețul de listă pentru toate produsele, până la sfârșitul campaniei de toamnă”, a declarat Dan Popescu, președintele AECTRA Agrochemicals.

    Această decizie luată de companie arată cât de importanți sunt fermierii pentru economia agricolă a României și nu face altceva decât să le ofere acestora încrederea de a investi în continuare în tehnologii care să îi ajute să obțină producții bune.

    ”Obiectivul nostru este să oferim fermierilor o gură de oxigen utilă, sperăm noi, dar și o încredere de a investi în anumite tehnologii, dar și de a arăta atât dânșilor, cât și industriei, că atunci când este nevoie trebuie să fim alături de fermieri pentru că fermierii noștri, clienții noștri sunt cei mai importanți și sunt foarte importanți și pentru economia agricolă a acestei țări țări”, afirmă președintele AECTRA.

    Trebuie precizat că pe lângă acest discount de 10% la toate produsele de la Aectra achiziționate de fermieri, se aplică în continuare și politicile comerciale existente în cadrul companiei.

    ”Cred că în momentele de dificultate trebuie să fim aproape unii de alții, de aceea acest discount nu este condiționat de volume, de produs, facem un efort de-a lungul întregului portofoliu, în afară de politicile comerciale pe care le avem și care rămân, în principiu, aceleași”, a dezvăluit Dan Popescu, președintele AECTRA Agrochemicals.

    Din portofoliul companiei AECTRA, lider pe piața fertilizanților foliari și a biostimulatorilor, fac parte cele mai cunoscute produse din aceste categorii: Atonik, Terra-Sorb, BlackJak, NHDelta, Millerplex, Nutrient Express, Agrocean sau gama de fertilizanți foliari Ferticig, produsă în România, la fabrica AECTRA de la Câmpia Turzii. Pentru a comanda produsele AECTRA, puteți suna la telefon 021 312 27 89, iar informații despre portofoliul complet al companiei găsiți pe www.aectra.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA