• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Hirek Agrointeligența: Cele mai importante știri pentru fermieri, acum și în limba maghiară!

  agrointeligenta.ro -

  Grupul Agrointeligența, în parteneriat cu Fundația Pro Economica și platforma online Agro-Mania, anunță lansarea serviciului de știri agricole în limba maghiară hirek.agrointel.ro.

  „Sunt foarte bucuros că am reușit să implementăm acest proiect. Reușita noastră demonstrează, încă o dată, capacitatea și abilitatea Grupului Agrointeligența de a construi parteneriate relevante și eficiente pentru informarea și susținerea fermierilor. Mulțumesc decidenților Fundației Pro Economica pentru deschidere și încredere. Ce va fi, practic, Hirek Agrointeligența? Hirek în limba maghiară înseamnă știri. Va fi un microsite aparținând agrointel.ro în care fermierii de etnie maghiară vor putea citi cele mai relevante știri cu impact agricol în limba maternă.

  Nu ne vom opri aici, vom continua dezvoltarea proiectului hirek.agrointel.ro cu un newsletter săptămânal, cu promovarea serviciilor Agro-Mania, cu campanii media relevante pentru fermieri. Ne vom crea o bază mediatică cu favorabilitate maximă în rândul fermierilor de etnie maghiară. Demonstrăm încă o dată că suntem lider în informarea și susținerea tuturor fermierilor”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

  „De la înființarea Fundației Pro Economica, am avut norocul să întâlnim mii de fermieri și antreprenori care lucrează în sectorul agricol. Am învățat multe din experiențele lor și ne-au spus multe despre dificultățile lor, precum și despre planurile lor. Am simțit că fermierii maghiari din Transilvania au ajuns uneori mai lent și mai târziu la informațiile despre deciziile importante din București, și le-au lipsit și oportunitățile de a avea un cuvânt de spus în luarea acestor decizii.

  Când am organizat expoziția Agro-Mania, am aflat că echipa lui Vlad Macovei și site-ul agrointel.ro ne pot ajuta la toate acestea, întrucât adună informații actualizate și susțin în mod eficient interesele fermierilor. Am simțit că, dacă toate acestea vor fi disponibile în limba maghiară, nu vom crea doar un alt portal de știri, ci și o organizație de interese unde să putem reprezenta fermierii din România, indiferent de naționalitate”, a declarat Kozma Mónika, președintele Fundației Pro Economica.

  Despre Agrointeligența

  Grupul Agrointeligența este liderul presei agricole din România, conform audienței măsurate de BRAT/SATI, cu o medie lunară de 1,5 milioane de cititori în 2020. Asociația Agrointeligența derulează cele mai importante campanii de informare pentru fermierii din România.

  Despre Pro Economica

  Fundația Pro Economica, cu sediul la Târgu Mureș, dorește să implementeze un program de dezvoltare economică integrată în 16 județe ale României, concentrându-se pe dezvoltarea sectoarelor agricole și turistice, întrucât acestea sunt domenii în care dezvoltarea competitivă și durabilă poate fi realizată cu subvenții bine gândite și eficiente.

  Despre Agro-Mania

  În 2019, Fundația Pro Economica și partenerii săi au organizat prima expoziție agricolă din județul Mureș. Motivul care a dat naștere conceptului Agro-Mania este protejarea potențialului agricol al județului și regiunii. Vrem să consolidăm dialogul care a început deja între reprezentanții agriculturii și, nu în ultimul rând vrem să realizăm introducerea regulată a acestor forumuri, care vor mobiliza experiența creată de tradiție și o va face mai eficientă. Scopul a fost crearea unui forum de calitate în care fermierii și profesioniștii să își poată împărtăși experiențele, să primească răspunsuri la întrebările lor și să obțină informații despre ultimele evoluții în tehnologiile agricole și, nu în ultimul rând, să promoveze mai eficient comerțul cu produse.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Cum a evoluat numărul de familii de albine la nivelul României, în ultimii ani Soia versatilă și productivă de la RWA România PREV-AM: un singur produs pentru toți dăunătorii. Triplu efect: insecticid, fungicid și acaricid, bun și în culturile bio!

  Ultimele știri

  SUBVENȚII APIA! Adrian Oros: Avem banii să finalizăm toate plățile către fermieri! Noi reguli pentru vânzarea terenurilor agricole! OUG adoptată de Guvern! NUTRISPOR FNC – fabrică de furaje combinate și concentrate cu materie primă direct din fermă!

  Căutare în articole