• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Asociația FORȚA FERMIERILOR are personalitate juridică! Pornim la luptă pentru drepturile dumneavoastră! Vă așteptăm alături de noi!

  agrointeligenta.ro -

  Vlad Macovei, fondatorului Grupului Agrointeligența, anunță finalizarea demersurilor juridice pentru înregistrarea Asociației „Forța Fermierilor”, cu sloganul „Agricultura în ofensivă”. Asociația „Forța Fermierilor” reprezintă cea mai nouă organizație din mediul asociativ al agriculturii, care își va reprezenta membrii cu eficiență și implicare maximă pentru rezolvarea problemelor pe care fermierii le întâmpină în viața de zi cu zi. Președinte al acestei asociații va fi jurnalistul Vlad Macovei, care în ultimii 8 ani s-a implicat direct, din poziția de lider al platformei media Agrointeligența, în susținerea cu succes a intereselor legitime ale fermierilor români.Decizia judecătorească definitivă de acordare a personalității juridice poate fi consultată AICI.

  Asociația „Forța Fermierilor” va avea un parteneriat strategic cu Grupul Agrointeligența, lider în informarea și susținerea fermierilor, astfel încât toate problemele semnalate de membrii asociației vor fi susținute mediatic. Practic, Asociația „Forța Fermierilor” continuă, într-un mod organizat și într-o formă legală, întreaga activitate de reprezentare a intereselor fermierilor români, inclusiv în ceea ce privește relația cu autoritățile publice, centrale și locale, pe care Grupul Agrointeligența îl face din punct de vedere jurnalistic.

  În zilele următoare, Asociația „Forța Fermierilor” va demara o campanie de informare în rândul agricultorilor cu privire la avantajele calității de membru al structurii asociative menționate. Până atunci, cei interesați să devină membri ai Asociației sau cei care doresc să afle mai multe informații, îi pot scrie lui Vlad Macovei pe adresa de email vlad.macovei@agrointel.ro.

  Asociația „Forța Fermierilor” va începe, în paralel cu primirea de membri, și o activitate intensă de notificare de înscriere în toate structurile publice sau private, de consultare sau de decizie, unde mediul asociativ din agricultură are dreptul să fie prezent. Vom iniția o serie de parteneriate cu impact maxim pentru a repune, așa cum spune sloganul nostru, agricultura în ofensivă.

  „Este o obligație pe care mi-o asum, trebuie să repunem agricultura în ofensivă, am mai spus dar e important să vă readuc în atenție acest îndemn. Prea multă vreme fermierii au fost în defensivă, este nevoie să ducem lupta în câmp deschis. Poziționarea mea a fost clară de la început: mă lupt pentru drepturile fermierilor, mă implic total, nu fac blaturi cu cei care conduc Ministerul Agriculturii pentru a nu-i deranja cu chestiuni incomode.

  Tocmai de aceea, presiunea mediatică pe care am exercitat-o prin Agrointeligența a fost una importantă, cea mai importantă din presa agricolă, pentru că era singura soluție ca lucrurile să se miște cât de cât. Acum trecem la următorul nivel și punem la dispoziția fermierilor o structură asociativă care să se ocupe doar de reprezentarea intereselor lor, să facă autoritățile să-i asculte și să le rezolve problemele.

  Multă lume mă întreabă ce mă mână în luptă, în condițiile în care nu sunt fermier. Ceea ce este important pentru mine este să fiu alături de publicul meu, așa cum spuneam. Pentru un om de media, pentru un lider de opinie, acesta este cel mai important lucru, să fii alături de cei care își pun speranțele în tine pentru că viața lor să fie mai bună. Și să se simtă reprezentați așa cum trebuie, acolo, la firul ierbii.

  Nu mi-am permis niciodată să intru în discuții despre tehnologii agricole, nici despre ce să facă un fermier în ferma lui, nu am de ce să dau lecții într-o zonă care nu este specialitatea mea. Dar știu cum se fac campanii de comunicare pentru interesele fermierilor, știu cum trebuie să se pună presiune publică, știu care este strategia pentru a putea mișca lucrurile în relația cu autoritățile.

  Sunt un purtător de cuvânt al fermierilor și mă strădui ceas de ceas să îmi fac treaba corect, eficient și curajos. Pe mine nu au ce să mă momească sau amenințe cei care conduc vremelnic din punct de vedere politic și administrativ destinele agriculturii. Nu au nici ce să îmi ia, nici ce să îmi dea. Poate doar boii de bicicletă, cum spune românul”, a spus Vlad Macovei, președintele Asociației „Forța Fermierilor” și fondator al Grupului Agrointeligența.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Sfatul specialiștilor NATUREVO pentru fermieri: Fiți isteți, să nu pierdeți ce aveți! Erbicidarea rapiței toamna: 3 erbicide ce se pot aplica pentru un start perfect al culturii! Soluțiile Ecofol pentru un randament maxim al culturii de rapiță

  Ultimele știri

  Apan Agriculture Equipments – Unic Importator Agrifac în România! Gabriela Vila, ADAMA România și Rep. Moldova: ”Fermierul român va primi întotdeauna soluții adecvate nevoilor sale, produse și servicii eficiente” Tractorist pus pe harță – trimis în judecată după ce a atacat un minor cu hârlețul