• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Forța Fermierilor, ediție specială pe 2 decembrie: Intră în direct cu Vlad Macovei și vezi ce poate face asociația noastră pentru tine!

  agrointeligenta.ro -

  Asociația Forța Fermierilor, cea mai nouă structură de reprezentare a intereselor fermierilor români, demarează oficial activitatea chiar de Ziua Națională a României! Iar pe 2 decembrie începem deja consultarea fermierilor cu privire la implicarea asociației noastre în „bătăliile” anului 2021 pentru bunăstarea agriculturilor români.

  Astfel, miercuri, pe 2 decembrie 2020, începând cu orele 17.00, Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor și fondator al Grupului Agrointeligența, vă așteaptă la o transmisie în direct maraton, în care fiecare agricultor din România, indiferent de mărime, domeniu de activitate și regiune, va avea ocazia să transmită autorităților care este prima problema ce o vor rezolvată în 2021 pentru îmbunătățirea situației fermierilor autohtoni.

  De asemenea, în cadrul ediției speciale a emisiunii Forța Fermierilor cu Vlad Macovei, cei interesați vor putea afla toate detaliile legate de această structură asociativă a agricultorilor, cum pot deveni membri și ce activități doresc să avem în perioada următoare în lupta pentru drepturile fermierilor.

  Despre înființarea Asociației Forța Fermierilor, sub sloganul „Agricultura în ofensivă”, și despre mesajul adresat tuturor agricultorilor de către Vlad Macovei, despre ce vom face pentru dumneavoastră, puteți citi AICI.

  Ediția specială a emisiunii Forța Fermierilor cu Vlad Macovei din 2 decembrie 2020 va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook și Youtube Agrointeligența, pe site-ul agrointel.ro și va beneficia de un nivel de interactivitate neatins până acum de vreo emisiune tv pentru agricultură grație investițiilor în echipamentele de producție video realizate de Grupul Agrointeligența.

  Practic orice fermier va putea intra în direct în emisiune, miercuri, 2 decembrie 2020, începând cu orele 17.00, în format audio-video, într-un mod foarte simplu și rapid, dar și prin apel telefonic, Facebook, Whatsapp, Skype, Facetime sau Zoom. De asemenea, gazda dumneavoastră, Vlad Macovei, va citi și comenta toate mesajele primite de către fermieri, emisiunea încheindu-se după ce ultimul mesaj va fi citit și ultimul apel de la dumneavoastră va fi preluat.

  Luni, 30 noiembrie 2020, vom comunica exact toate modalitățile prin care veți putea intra în direct în cadrul ediției speciale a emisiunii Forța Fermierilor cu Vlad Macovei. De asemenea, președintele Asociației Forța Fermierilor va avea un mesaj video chiar pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României, pentru toți cei cărora le pasă de sectorul agroalimentar. Rețineți: Adevărata luptă pentru drepturile fermierilor români începe! Readucem agricultura în ofensivă! Implică-te, este vorba de viitorul tău și al familiei tale!


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Oros: Situația e grea, dar fermierii vor rezista, au mai luat un rând de bani pe secetă. Ședința în care s-a pus cruce despăgubirilor Scrisoare deschisă cu 10 soluții imediate pentru a pune agricultura națională în ofensivă, anul acesta! Neață Împăratu, membru în Forța Fermierilor: ”Avem nevoie să punem ideile valoroase la un loc și să ne zbatem pentru transpunerea lor în practică, indiferent de guvernare”

  Ultimele știri

  Ministrul Oros ar vrea subvenții APIA plătite pe factură, în funcție de producția din fermă! Producătorii de flori, la un pas de dezastru. Ministrul Educației clarifică: Se pot oferi flori și mărțișoare la școală! Agricultură ecologică 2021. Termen pentru fermierii care vor să-și înregistreze culturile în acest an