• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • INNVIGO AGRO în 2021, la 5 ani de înființare în România: 7 produse noi și reduceri pentru fermieri!

  Roxana Dobre -

  Fermierii încheie o campanie agricolă 2020 plină de provocări! Alături mereu de ei, compania  INNVIGO AGRO privește cu optimism în viitor spre anul 2021, când vom sărbători 5 ani de activitate de la înființarea  companiei în România. Mai mult, venim în sprijinul fermierilor cu produse noi de protecție a plantelor pentru a ușura munca  agricultorilor dar  și pentru o mai bună  adaptare la provocările climatice care afectează agricultura  globală.

  Pentru anul 2021 compania INNVIGO AGRO pregătește șapte produse noi pentru fermieri, care au obținut deja omologarea și anume: patru erbicide  pentru culturile de cereale, rapiță, porumb si trei fungicide pentru protecția  culturilor de  măr, rapiță și cereale.

  Portofoliu nou de produse

  Astfel  vom începe  anul agricol 2021  cu un portofoliu de produse  de  protecția  plantelor  consolidat cu noile pesticide, care vor oferi fermierilor o paletă  tehnologică  completă pentru  realizarea  unei protecții a plantelor  împotriva bolilor, patogenilor și a  insectelor adaptate fiecărui areal de producție răspunzând  astfel provocărilor schimbărilor climatice.

  Iată erbicidele care vor fi disponibile  pentru fermieri în noul an:

  Fungicidele  introduse  pe  piață  sunt  reprezentate de produsele:

  Planurile companiei INNVIGO AGRO pentru 2021

  Orientarea  companiei  în viitor  este să  extindă  portofoliul  de erbicide  la  cultura de  porumb și cereale prin introducerea de noi produse cu formule moderne complexe în amestecuri de 2-3 substanțe  active consacrate, care acoperă un spectru  mai larg de  buruieni și au o flexibilitate  în aplicare, acoperind  întreaga perioadă de  erbicidare  începân de la preemergență, postemergență timpurie și postemergență  tardivă.

  Pentru sezonul agricol 2021, cu ocazia celebrării a 5 ani de  activitate  pe  pământ  românesc INNVIGO AGRO lansează o campanie de reducere  de  prețuri de 5% la produse recunoscute  și  10 % la erbicidele nou lansate pentru cereale, pe bază de  voucher  comercial. Specialiștii  companiei  vor  contacta fermierii  în intreaga campanie a  anului.

  Mesajul companiei pentru fermieri la sfârșit de an

  Mai sunt doar câteva  zile până la  sfârșitul  anului  și privind  în retrospectiva  anului,  campanie agricolă a fost o continuă  provocare pentru fermieri:  din cauza schimbărilor  climatice, secetei prelungite în zona de  sud-est și o mare parte din estul țării, precipitațiile  din lunile de  vară, toamna  foarte umedă  în zona de  vest  dar destul de  uscată  în sud-est  precum și  restricțiile aferente pandemiei. Cu toate  acestea compania  INNVIGO AGRO și-a continuat activitatea  de promovare  și   susținere a  fermierilor  și a  partenerilor de business fără încetare,  cu respectarea tuturor condițiilor  cerute  de  situația  pandemică.

  Cele mai afectate  au fost  acțiunile demonstrative și întâlnirile cu fermierii,  pregătite  din timp a fi  organizate  pentru prezentarea  portofoliului de  produse în câmp și strategiiile de combatere a complexului de boli, buruieni, dăunători în contextul adaptării la  schimbările  climatice pe care le resimțim cu toții.

  INNVIGO  AGRO este un producător de produse pentru protecția plantelor care prezintă o  largă paletă de produse pentru de protecție a culturilor de rapiță,  sfeclă  de zahăr, cereale, porumb, cartof, floarea-soarelui, măr, varză, ceapă  care se pot utiliza în tehnologii  adaptate la  modificările climatice sau strategiile pe care fermierul le aplică în fermă pentru obținerea de produse cu costuri reduse.

  Soluții complete la costuri corecte! 

  Innvigo – better chemistry
  Director Marketing &Dezvoltare
  George Roiban


  Te-ar mai putea interesa

  Familia căreia i-au murit oile de la un tratament și-a refăcut turma cu ajutorul animalelor donate! Oierii sar în ajutorul familiei care și-a pierdut oile în urma unui tratament făcut în fermă Anunț de la APIA pentru fermieri: Verificați-vă conturile, am plătit subvențiile! Vin banii pentru fermieri! Guvernul a aprobat sumele pentru subvențiile ANT vegetal și zootehnie A ajuns primul transport cu oi donate pentru oierul căruia i-au murit animalele de la un tratament

  Ultimele știri

  Reguli simplificate la subvențiile APIA. Oficialii de la Bruxelles cer mai puține controale în ferme Guvernul a aprobat noi granturi pentru micii fermieri afectați de criza Ucraina Slovacia menține restricțiile de import pentru produsele ucrainene, în ciuda deciziilor UE Peter Tamas Nagy se alătură echipei ANZ în funcția de director general adjunct Guvernul a aprobat subvenția de 200 de euro la hectar. Cererile se depun până pe 20 mai