• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE

 • Ziua Porumbului 2021 de la Vezendiu, jud. Satu Mare – LIVE VIDEO

  Ziua Porumbului 2021 are loc astăzi, joi – 16 septembrie, la Vezendiu, în județul Satu Mare. Fermierii se reunesc și în acest an în cadrul evenimentului de câmp organizat în mod tradițional de compania Promat Tășnad în colaboare cu companiile Agroind Cauaceu și Agrotex Carei.

  Trio-ul de companii Promat Tășnad, Agroind Cauaceu și Agrotex Carei organizează anual trei evenimente majore în zona de nord-vest a țării, ”Ziua grâului”, ”Ziua rapiței” și ”Ziua porumbului”. Platforma dedicată culturii de porumb este organizată de către echipa Promat Tășnad, în coordonarea administratorului companiei, Cristian Moldovan, și a directorului tehnic, ing. Marian Coneac.


  Tractor Of The Year 2021: New Holland T6.160, în finală pentru titlul de Tractorul Anului 2021

  agrointeligenta.ro -

  Tractor Of The Year 2021 (TOTY 2021) este competiția în care un juriu format din jurnalişti de specialitate şi experţi desemnează Tractorul Anului 2021. În finală au ajuns nouă tractoare compacte, în timp ce la categoria dedicată tractoarelor utilitare – Best Utility, s-au clasat cinci mașini agricole, iar la categoria tractoarelor specializate – Best Specialized, patru modele.

  Tractor Of The Year 2021: New Holland T6.160 – în Marea Finală

  Unul dintre tractoarele care s-a clasat în finală pentru titlul Tractorul Anului 2021 este New Holland T6.160 Dynamic Command. Tractorul reprezintă cea mai nouă creație a echipei de ingineri de la New Holland pe segmentul de 100-150 de cai putere.

  „New Holland se mândrește cu o moștenire de 30 de ani în acest segment care a început cu introducerea Ford 7810, apoi primul tractor compact cu 6 cilindri de pe piață a schimbat regulile jocului”, a reamintit Benjamin Davies, manager de produs global (T6) la o prezentare virtuală a caracteristicilor acestui finalist al juriului TotY, menționând că de atunci până astăzi „au depășit granițele inovației tractoarelor multifuncționale performante”.

  New Holland T6.160: Șase cilindri de până la 140 CP

  Noul TRACTOR New Holland T6.160 Dynamic Command este singurul tractor cu 6 cilindri care dezvoltă până la 140 de cai putere. Cu o abordare inovatoare pentru a satisface cerințele clienților lor, inginerii au proiectat la această mașină agricolă o combinație a motorului cu 6 cilindri FPT Industrial NEF cu transmisia Dynamic Command New Holland și tehnologia cu dublu ambreiaj, oferind un confort perfect al transmisiei cu eficiență semi-powerhift și combinându-l cu tehnologii avansate pentru agricultura de precizie.

  Greutatea maximă de lucru până la 10,5 tone oferă eficiență și productivitate ridicată, exact ceea ce caută mulți fermieri. Acest tractor reprezintă o soluție perfectă pentru fermele mixte, se pretează la exploatațiile care lucrează terenuri deluroase și răspunde excelent la sarcinile fluctuante.

  Tractorul Anului 2021: Lista mașinilor agricole din finală

  Sunt nouă tractoare finaliste în competiția pentru titlul de Tractorul Anului 2021. Iată lista acestora, în ordine alfabetică:

  Tractoarele sunt evaluate după motor, transmisie, electronică, hidraulică, opțiuni, tehnologii inovatoare, confortul cabinei, design, conectivitate pentru agricultura de precizie.

  Tractor Of The Year 2021: Tractoarele finaliste la categoria Best Utility

  Alături de tractoarele care concurează pentru marele titlu, juriul specializat va desemna și cel mai bun tractor utilitar. Lista mașinilor agricole ajunse în finală la categoria Best Utility este:

  La categoria Best Utility, tractoarele dacă au motoarele peste 70 CP, cu minim 4 cilindri și o greutate de operare/lucru de minim 10.000 de kg. Mașinile agricole sunt punctate pentru motorizare, transmiei, hidraulică, confort, tehnologii inovative, opțiuni, design și versatilitate.

  Tractor Of The Year 2021: Tractoarele finaliste la categoria Best Specialized

  Tractorul Anului 2021 include și o categorie în care este desemnat cel mai bun tractor nou la categoria celor specializate, adică a celor pentru exploatații pomicole, de munte sau viticole. La aceste utilaje se punctează motorul, transmisia, confortul, agilitatea și designul.

  Lista tractoarelor specializate ajunse în finală:

  În plus față de premiile ”tradiționale”, competiția ”Tractorul Anului 2021” va desemna și ”Cel mai sustenabil tractor”, acesta urmând a fi ales din lista mașinilor agricole intrate în concurs la cele trei categorii.

  Ceremonia de premiere a concursului Tractorul Anului 2021 va avea loc anul viitor, în februarie, în cadrul expoziției internaționale de utilaje agricole EIMA de la Bologna, Italia.


  Aplicația Agrointeligența

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Utilajele furate de la ferma din Timiș au fost găsite. Cele două tractoare și discul – ascunse într-o pădure! Lege nouă pentru înmatricularea și circulația tractoarelor! ITP și omologarea la RAR – obligatorii! Tractor Of The Year 2021. Marele câștigător: Massey Ferguson 8S.265 – Tractorului Anului 2021

  Ultimele știri

  Alertă ANM emisă astăzi! Ploi peste 40 l/mp, vânt puternic și căderi de grindină până sâmbătă! Decizie subvenții APIA! Crescătorii de animale care sunt penalizați la plată! Valentin Popa: ”Oameni buni, treziți-vă! Ați dat pământul la străini pe 300 kg/ha redevență!”