• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Tractor Of The Year 2021. Marele câștigător: Massey Ferguson 8S.265 – Tractorului Anului 2021

    agrointeligenta.ro -

    Tractorul Anului 2021 – Tractor Of The Year 2021: Massey Ferguson 8S.265. Juriul de jurnaliști de specialitate și experți a decis că din lista mașinilor agricole intrate Marea Finală, tractorul Massey Ferguson 8S.265 este cel care merită să primească cel mai râvnit trofeu de pe piața utilajelor agricole din lume.

    Câștigătorii Tractor Of The Year 2021:

    Tractorul Anului 2021: Massey Ferguson 8S.265

    După o analiză lungă și aprofundată a tuturor aspectelor tehnice, juriul competiției Tractor Of The Year (TOTY) 2021 a ales Massey Ferguson 8S.265 ca fiind Tractorul Anului 2021. ”Acesta este un tractor complet nou, cu un stil nou, transmisie nouă și inovatoare, un nou sistem de răcire, un nou sistem hidraulic, cabină nouă și silențioasă. Nu în ultimul rând, tractorul are un pachet complet nou de tehnologie”, au explicat cei de la TOTY decizia.

    Pentru acest titlu suprem, tractoarele sunt evaluate după motor, transmisie, electronică, hidraulică, opțiuni, tehnologii inovatoare, confortul cabinei, design, conectivitate pentru agricultura de precizie.

    Cel mai bun tractor utilitar 2021: Valtra G 135 Versu

    Valtra G 135 Versu a fost desemnat tractorul câștigător la categoria Best Utility, o secțiune a competiției unde sunt premiate mașinile agricole care asigură versatilitate, tehnologie de ultimă generație, sistem hidraulic eficient, dar și alte caracteristici, practic toate detaliile fiind punctate.

    La categoria Best Utility, tractoarele se încadrează dacă au motoarele peste 70 CP, cu minim 4 cilindri și o greutate de operare/lucru de minim 10.000 de kg. Mașinile agricole sunt punctate pentru motorizare, transmiei, hidraulică, confort, tehnologii inovative, opțiuni, design și versatilitate.

    Cel mai bun tractor specializat 2021: Fendt Vario V 211

    Juriul a ales Fendt Vario V 211 ca fiind tractorul câștigător la categoria Best of Specialized 2021. Cu o cabină complet nouă, un confort sporit pentru operator, performanță extinsă de putere, cu o suplimentare de 10 CP eliberată automat în funcție de necesitățile de lucru, noul tractor de la Fendt a impresionat juriul. Au contat și fiabilitatea lui și transmisia eficientă.

    Cel mai sustenabil tractor 2021: Claas Axion 960 Cemos

    Câștigătorul la categoria Cel mai sustenabil tractor dintre toate utiljale finaliste a fost desemnat Claas 960 Axion cu sistemul Cemos, despre care juriul a apreciat că reprezintă ”un mare pas către o agricultură mai durabilă”. Toată tehnologia disponibilă pe acest tractor este mai ușor de utilizat ca niciodată. Optimizarea întregii tehnologii, a tuturor componentelor electronice, și nu în ultimul rând optimizarea presiunii pneurilor, permit acestui tractor o economie remarcabilă de combustibil și o performanță mult mai eficientă pe teren și în orice lucrare.

    Tractor Of The Year 2021 (TOTY 2021) este o competiție anuală în care un juriu format din jurnalişti de specialitate şi experţi desemnează Tractorul Anului 2021. În finala pentru marele titlu din acest an au ajuns nouă tractoare compacte, în timp ce la categoria dedicată tractoarelor utilitare – Best Utility, s-au clasat cinci mașini agricole, iar la categoria tractoarelor specializate – Best Specialized, patru modele.

    Ceremonia de premiere a concursului Tractorul Anului 2021 va avea loc anul viitor, în februarie, în cadrul expoziției internaționale de utilaje agricole EIMA de la Bologna, Italia.


    Te-ar mai putea interesa

    Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”