Locuri de muncă

Prințul William se reprofilează: Va studia managementul agricol la Universitatea din Cambridge

E clar! Agricultura e de bază nu doar în România, ci este tot mai recunoscută drept ramura de bază a economiei din mai multe țări. Astfel, Prințul William, cel de-al doilea în rând la tronul Marii Britanii, este la un pas de a se reprofila. După ce a renunțat recent la o carieră militară, fiul Prințului Charles a anunțat că va urma un curs de 10 săptămâni la Universitate Cambridge. Un curs de management agricol.

Tatăl Prințului William este recunoscut drept un susținător al agriculturii ecologice și a demarat mai multe proiecte, inclusiv în România, în Ardeal. La fel ca tatăl său, Prințul William va moșteni un vast domeniu regal pe care va trebui să îl administreze, iar un curs de management agricol la una din cele mai prestigioase universități îi va fi de mare folos.

Cursul urmat de vlăstarul regal va fi susținut de cei mai mari specialiști în agricultură sustenabilă, fermieri cu 25 de ani de experiență.

Prințul Charles este Duce de Cambridge, iar Ducatul de Cronwall pe care îl are de administrat este evaluat la 730 de milioane de lire sterline și aduce un profit anual de 19 milioane de lire sterline de pe cei 131.974 de acri de teren. El va intra în posesia pământurilor când tatăl său va deveni rege.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!