• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cu AgriClime™ împarți riscul de secetă cu Syngenta!

    agrointeligenta.ro -

    Syngenta vine în ajutorul fermierilor din România cu programul AgriClime™ pentru a le oferi un plus de siguranță! Pentru fermierii din România, ultimii ani au reprezentat o provocare majoră din punct de vedere pedoclimatic, iar îngrijorările în legătură cu efectele schimbărilor climatice sunt mai proeminente față de efectele crizei sanitare mondiale atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Fermierii sunt nevoiți să găsească soluții pentru a face față acestor provocări.

    Vremea rămâne un factor care poate fi limitativ și pe care, nu îl putem controla așa cum ne dorim. Seceta poate reduce drastic producțiile și așa cum am văzut în 2020, poate compromite total cultura. Syngenta este alături de fermierii din România pentru a face față provocărilor legate de vreme și în gestionarea riscurilor legate de secetă și astfel am lansat programul AgriClime™, deja disponibil pentru fermierii din România.

    AgriClime™ este un program prin care fermierul împarte riscul de secetă cu Syngenta, având posibilitatea să beneficieze de o compensație financiară de până la 30% din valoarea produselor înscrise în program.

    Căror fermieri li se adresează programul Syngenta

    Programul se adresează tuturor fermierilor cutivatori de cereale din România care achiziționează produse pentru protecția plantelor Syngenta destinate controlului bolilor, Amistar® Prime Pack și Elatus™ Era.

    Înscrierea în program este gratuită și se poate face accesând platforma on-line AgriClime™. Procesul de înscriere este foarte simplu și nu durează mult, iar platforma online este ușor accesibilă utilizatorului. Cu programul AgriClime™, fermierii au un plus de siguranță a investiției în produse de calitate! Programul se poate accesa foarte ușor de pe situl www.syngenta.ro, la secțiunea AgriClime™.

    Fermierii sunt câștigați în toate situațiile

    Prin programul AgriClime™, fermierii au numai de câștigat! În cazul în care nu plouă, Syngenta îi compensează pe fermieri cu o parte din investiția făcută, iar în cazul în care plouă, fermierul beneficiază de produse de calitate și producții ridicate, printr-un control foarte bun al bolilor. Syngenta rămâne un partener mereu #aproapedefermieri, un partener de încredere care își propune să vină în întâmpinarea cerințelor și nevoilor fermierilor din România cu un portofoliu performant de semințe, produse pentru protecția plantelor, consiliere personalizată, dar și cu soluții inovatoare care să ofere sprijin industriei agro-alimentare.

    Despre Syngenta

    Syngenta este una dintre companiile globale de vârf din agricultură, formată din Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds. Ambiția noastră este să ajutăm la hrănirea în siguranță a populației globale, purtând în același timp de grijă planetei. Avem ca obiectiv îmbunătățirea calității, siguranței și sustenabilității agriculturii prin știință de vârf și soluții inovative de protecția culturilor. Tehnologiile noastre îi ajută pe milioanele de fermieri din lume să utilizeze mai rațional resursele agricole limitate. Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds sunt parte a Syngenta Group cu peste 49,000 de angajați, în mai mult de 100 de țări, care lucrează împreună pentru a transforma modul în care se face agricultură.

    Prin parteneriate, colaborare și The Good Growth Plan, ne-am angajat să accelerăm inovația pentru fermieri și natură, să depunem toate eforturile spre reducerea intensității de carbon în agricultură, să susținem operatorii care lucrează în agricultură să rămână în siguranță și sănătoși și să colaborăm, prin parteneriate, pentru a avea un impact pozitiv asupra agriculturii, naturii și societății. Pentru a afla mai multe informații, puteți accesa www.syngenta.com și www.goodgrowthplan.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Preț carne 2024. Cât costă un kilogram de carne de porc cumpărată de la un mic fermier MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare

    Ultimele știri

    Porumbul de talie mică de la STINE a fost desemnat produsul anului în SUA România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii