• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Primul seminar internațional online pentru biostimularul AMALGEROL ESSENCE!

    agrointeligenta.ro -

    Echipa AMALGEROL ESSENCE a organizat primul seminar internațional online, axat pe biostimulantul și acțiunii sale asupra plantelor cultivate. În seminar au fost incluse materiale video interesante, fotografii și recomandări pentru utilizarea produsului AMALGEROL ESSENCE pentru diferitele culturi agricole și în diferitele situații.

    Programul manifestării a cuprins următoarele subiecte principale:

    1. Rezultate obținute în urma încercărilor realizate la Institutul de resurse vegetale genetice din orașul Sadova la culturile grâu, floarea soarelui și porumb după utilizarea biostimulantul AMALGEROL ESSENCE;
    2. AMALGEROL ESSENCE reînvie floarea soarelui după utilizarea erbicidului nepotrivit;
    3. AMALGEROL ESSENCE accelerează acțiunea erbicidelor la tratarea porumbului;
    4. Tratarea lavandei cu AMALGEROL ESSENCE și rezultatele uimitoare cu răsaduri și plante neprinse;
    5. AMALGEROL ESSENCE face față cu densitatea solului și ameliorează structura sa. Experiență în două masive de viță de vie – tratat și netratat;
    6. Modul în care AMALGEROL ESSENCE a reînviat un masiv de viță de vie din soiul de struguri folosit la producerea vinului Merlot din regiunea Pomorie, care a fost tratat cu glifosat în locul îngrășămintelor foliare?
    7. Timp pentru întrebări și răspunsuri.

    Beneficiați de confortul de acasă sau de la birou și aflați de ce AMALGEROL ESSENCE este un produs din viitor. Mai jos regăsiți video-ul cu primul seminar online internațional pentru AMALGEROL ESSENCE la următoarele linkuri: https://www.mediplusr.com/amalgerol-essence-webinar-romanian/

    În aceste vremuri dificile, fiecare fermier se confruntă cu provocarea de a crește randamentul și calitatea produselor sale, menținând în același timp fertilitatea solului. Răspunsul este unul singur – utilizarea biostimulantului cu componență unică AMALGEROL ESSENCE, care își produce efectele simultan la nivelul solului, rădăcinilor și plantelor.

    În cursul anului trecut AMALGEROL ESSENCE a demonstrat rezultate foarte bune  prin creșterea cantității și ameliorarea calității randamentului de floarea soarelui și porumbului. Bazat pe mulți ani de experimente efectuate în institute bulgare și experiența fermierilor care s-au încredințat produsului AMALGEROL ESSENCE, se observă  creșterea conținutului de ulei la floarea soarelui și a acidului oleic la hibrizii de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic.

    AMALGEROL ESSENCE prezintă rezultate excelente și la porumb, cu una sau două aplicări, în funcție de tehnologia producătorului agricol. În timpul secetei de primăvară tratarea cu AMALGEROL ESSENCE permite porumbului să facă față stresului și să depășească seceta cu daune minime datorită substanțelor antioxidante conținute în produs. A doua tratare permite porumbului să suporte mai bine seceta din iulie și august, înregistrând randamente mai mari cu 15-20%. Doza aplicării este de 2 l/ha.

    Acțiunea biostimulatorului a fost dovedită în mod incontestabil la tratarea culturii de floarea soarelui cu un erbicid nepotrivit în zona orașului Svilengrad. Un fermier din această zonă s-a bazat chiar pe tehnologia Clearfield pentru hibrizi de floarea-soarelui toleranți. Din cauza acestei greșeli suprafața de 30 ha este tratată cu erbicid pe baza de Tribenuron-metil – substanța activă, utilizat pentru hibrizi de floarea-soarelui toleranți Express. Daunele sunt puternic exprimate, dar fermierul s-a bazat pe aplicarea dublă a produsului AMALGEROL ESSENCE. Doar după 20 zile de la prima tratare cu biostimulantul sunt prezente următoarele rezultate: masa foliară a crescut, plantele sunt sănătoase și puternice, culoarea frunzelor este verde uleios, nefiind prezente urme de îngălbenire și stres.

    În 2020, am prezentat produsul într-o nouă lumină printr-un exemplu care a demonstrat rolul cheie al produsului AMALGEROL ESSENCE la combaterea buruienilor din porumb.  Rezultatele de la un câmp tratat cu erbicid în combinație cu AMALGEROL ESSENCE, arată  absorbția activă a nutrienților din sol de 10-15 ori mai rapidă față de cea realizată în condiții uzuale, întrucât utilizarea biostimulatorului crește de multe ori volumul rădăcinilor. Prin urmare, plantele de porumb folosesc mai eficient nutrienții și apă și cresc mărimea sa, iar buruienile absorb mai activ erbicidul, ceea ce provoacă pierirea mai rapidă a acestora. Rezultatele sunt uimitoare la 48 ore după tratare se observă acțiunea vizibilă la nivelul buruienilor, iar după 4 zile ele aproape au dispărut.

    Aplicarea anuală a biostimulantolui AMALGEROL ESSENCE (minim 3 ani succesiv) reduce rezistența solului la prelucrarea sa, reducând semnificativ astfel norma de consum de prelucrare – se economisește combustibil, piese de schimb, timp și  muncă. Ați putea descoperi mai multe informații în video-ul mai jos:

    AMALGEROL ESSENCE este un biostimulant multifuncțional natural de calitate superioară de aplicare foliară la culturile cerealiere, oleaginoase, fructe și legume, viță de vie și altele. Acțiunea sa de nedepășit este cunoscută multor fermieri din multe țări de pe glob.

    Important! Rezultatele utilizării biostimulantorului AMALGEROL ESSENCE în doză de 2 l/ha
    sunt similare rezultatelor demonstrate la aplicarea AMALGEROL  CLASSIC  în doză de 3 l/ha.


    Te-ar mai putea interesa

    Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia

    Ultimele știri

    John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA Fermierul Gheorghe Holom: Semănăm porumbul a doua oară. Prima dată ni l-au distrus mistreții