• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Combinele New Holland – două medalii la SIMA 2021 Innovation Awards

    agrointeligenta.ro -

    Combinele New Holland au fost câștigat două medalii în cadrul SIMA 2021 Inovative Awards. Distincțiile au fost acordate de un juriu internațional format din specialiști din industrie, asistat de o rețea de experți tehnici.

    Premiile SIMA 2021, care reprezintă o recunoaștere a celor mai inovatoare echipamente, produse, tehnologii și servicii, au fost prezentate în cadrul unui eveniment virtual organizat joi, 22 aprilie.

    „Astăzi, fermierilor li se cere să reducă impactul operațiunilor lor asupra mediului. Cu toate acestea, ei trebuie să fie capabili să o facă fără a-și pierde profitabilitatea. În calitate de producători de echipamente, rolul nostru este să folosim tehnologia pentru a le sprijini eforturile. Cele două inovații acordate astăzi abordează două probleme importante cu care se confruntă cu recolta, ajutându-i pe agricultori să ia decizii în cunoștință de cauză – una cu date agronomice pe care o pot folosi pentru a-și comercializa culturile cel mai profitabil, cealaltă le permite să ia măsuri proactive pentru a reduce pierderile de cereale ca ei recoltează”, a declarat Carlo Lambro, președintele New Holland.

    Medalie de argint pentru NIR NutriSense

    New Holland a fost premiată cu Medalia de Argint pentru tehnologia sa de analiză a nutrienților cu ajutorul senzorului NIR NutriSense, în cadrul categoriei ”De la recoltare la depozitare”.

    New Holland a spus că, pe măsură ce fermierii se străduiesc să funcționeze în mod durabil, colectarea datelor agronomice capătă o importanță fundamentală pentru a le permite să ia decizii în cunoștință de cauză pentru a-și maximiza vânzările.

    Integrarea senzorului de infraroșu apropiat (NIR) permite analiza, înregistrarea și cartarea compoziției culturilor în timpul recoltării. Funcționarea se bazează pe măsurarea absorbției radiației electromagnetice în NIR.

    Acest lucru permite fermierilor să profite la maximum de vânzarea culturilor lor, deoarece prețul este legat de calitatea recoltei (în funcție de parametri precum conținutul de proteine sau grăsimi).

    De asemenea, pot spori valoarea nutrițională pentru hrana animalelor și pot amesteca diferite cereale pentru a atinge o anumită calitate și a ținti standardele industriei, potrivit companiei.

    Sistemul NutriSense folosește senzorul New Holland NIR care este utilizat la combine și recoltatoare de furaje ale mărcii pentru alte funcționalități, cum ar fi măsurarea umidității culturilor.

    În viitorul apropiat, sistemul NutriSense va fi disponibil și pe presele de balotat mare New Holland.

    Medalie de Bronz pentru sistemul de curățare

    New Holland a fost distinsă și cu Medalia de Bronz pentru senzorii de presiune ai sistemului de curățare, în cadrul categoriei ”Piese, servicii și electronice la bord”.

    Potrivit companiei, sistemul brevetat de analiză a presiunii de curățare permite o viteză mai mare de recoltare, urmărind în același timp o calitate maximă.

    Sistemul măsoară presiunea în sistemul de curățare, în sus și sub site, și avertizează operatorul dacă este sau nu supraîncărcat. Acest lucru ajută la luarea deciziilor în cunoștință de cauză cu privire la eventualele ajustări necesare.

    În cele din urmă, New Holland a spus că, ca rezultat, operatorii vor avea un control mai bun al utilajului, ceea ce va duce la pierderi mai mici de cereale.


    Te-ar mai putea interesa

    A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd