• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Sesiune științifică oganizată de Romvac: “Tradiţie şi inovaţie în sănătatea animală”

    agrointeligenta.ro -

    La aniversarea a 40 de ani de existenţă, Romvac invită specialiștii din medicina veterinară la manifestarea profesional-ştiinţifică, “Tradiţie şi inovaţie în sănătatea animală”. Participarea la această sesiune ştiinţifică nu presupune niciun fel de taxe de înscriere şi este certificată cu 15/25/50 de puncte, în conformitate cu criteriile S.N.E.C., stabilite de CMVRO.

    Sessiunea are codul de acreditare ROMSES01-2014 şi se va desfăşura pe data de 29 aprilie 2014, începând cu ora 09:00, în Sala de conferinţe a companiei, din şos. Centurii, nr.7., Voluntari, jud. Ilfov.

    Tematica programului ştiinţific se referă îndeosebi, la probleme de interes general ale medicinei veterinare şi prezentarea unora dintre recentele rezultate/progrese înregistrate, privind tradiţia şi inovaţia în sănătatea animală.

    Cum se fac înscrierile

    Rapoartele şi comunicările ştiinţifice cu rezumat şi in extenso, inclusiv posterele se vor trimite pe adresa romvac@romvac.ro sau se vor depune în format tipărit şi electronic editabil la secretariatul Companiei Romvac, cu datele de contact ale primului autor (nume, prenume, titulatură, e-mail, număr de telefon mobil, unitatea angajatoare, titlul lucrării ştiinţifice, tipul prezentării: prezentere orală şi poster), până cel mai târziu, la data de 10 aprilie 2014.

    sesiune stiintifica romvacRegulile

    Rezumatele şi lucrările in extenso vor fi redactate pe format A4 şi vor respecta următoarele reguli în acest sens:
    1. titlul lucrării scris cu majuscule pe 1-3 rânduri, format Times New Roman 13, bold, centrat, line spacing – single, cu majuscule
    2. autorii cu iniţiala prenumelui la bărbaţi şi cu prenumele întreg la femei, apoi numele cu majuscule (format Times New Roman 11, bold, centrat, cf. scrierii numelor proprii); marcaţi autorii după caz, cu asterisc x), xx), xxx), pentru a menţiona sub nume şi prenume, instituţia sau societatea de care aparţin şi localitatea (format Times New Roman 9, italic, centrat, line spacing – single, cf. scrierii numelor proprii);
    3. textul rezumatelor, în minimum 15 şi maximum 25 rânduri, format Times New Roman 9, italic, justify, line spacing – single, în limba română şi în limba engleză.
    4. maxim 5 cuvinte cheie (format Times New Roman 9, line spacing – single)
    5. textul subtitlurilor cu majuscule, format Times New Roman 10, bold, left, line spacing – single
    6. textul capitolelor, format Times New Roman 9, justify, line spacing – single
    7. includerea succesivă a următoarelor capitole: Introducere, Materiale şi metode, Rezultate şi discuţii, Concluzii, Bibliografie.

    Posterele lucrărilor ştiinţifice vor avea mărimea 70 x 100 cm şi vor fi montate pe panouri din Sala-Bibliotecă a Companiei Romvac. Regulile de redactare sunt cele mai sus menţionate.

    Rezumatele lucrărilor care vor fi comunicate oral sau ale posterelor, vor fi publicate într-un volum special, difuzat înaintea deschiderii acestei manifestări.

    ”În cadrul evenimentului, se doreşte a se acorda prioritate colegilor tineri, pentru a-şi pune în valoare cunoştinţele şi calităţile profesionale pe care le au, deoarece viitorul le aparţine, însă, cu egal entuziasm şi onoare, sunt aşteptaţi şi colegii cu activitate îndelungată şi bogată experienţă profesională care vor fi participanţi activi la această sesiune ştiinţifică”, se arată într-un comunicat de presă al companiei Romvac.

    Unitate atestată pentru efectuarea activităţilor de cercetare-dezvoltare în domeniul medicinei veterinare, Romvac Company S.A. a fost înfiinţată în 1974 ca Laborator de Virusuri Tumorale Aviare (LVTA), fiind transformată în anul 1981, în Centrul de Cercetări şi Biopreparate pentru Păsări şi Animale Mici (CCBPAM), pentru ca în decembrie 1990, să devină societate pe acţiuni.

    Programul de desfăşurare a sesiunii ştiinţifice din data de 29.04.2014, va fi anunţat până la data de 15.04.2014.


    Te-ar mai putea interesa

    Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Una dintre cele mai cunoscute fabrici de lapte din România este scoasă la vânzare!

    Ultimele știri

    Plantele beau, nu mănâncă! Baza agriculturii: Solul! Cum îl facem optim pentru culturile noastre acum, în primăvară, cu cheltuieli minime? S-a publicat Ghidul pentru achiziția de utilaje agricole cu fonduri europene!