• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • ANM – Prognoza meteo pentru zilele următoare. Cum va fi vremea în perioada 23-29 august

  agrointeligenta.ro -

  Prognoza meteo pentru zilele următoare a fost făcută publică de către Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Săptămâna care începe de mâine, luni – 23 august, aduc transformări și fenomene meteorologice specifice finalului lunii august, cu instabilitate atmosferică manifestată izolat și cu temperaturi în scădere.

  Prognoza meteo – ANM: Luni, 23 august 2021

  În ţară, vremea va fi călduroasă în regiunile sudice, vestice și parțial în cele centrale, posibil izolat caniculară la amiază în sud-vest, în timp ce în restul ţării valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei, potrivit ANM.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, mai ridicate -până în jurul a 34 de grade- în Banat şi în sudul Olteniei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali și 21 de grade pe litoral.

  Prognoza meteo – ANM: Marți, 24 august 2021

  În ţară, în vestul, centrul şi nordul ţării vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice în scădere față de intervalul anterior. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil vijelii și grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe alocuri se vor înregistra cantităţi de apă importante.

  În restul teritoriului regimul termic nu va avea variații semnificative, cerul va fi variabil, iar fenomene de instabilitate atmosferică se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 23 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade. La sfârşitul nopții, pe suprafețe mici, se va forma ceaţă.

  Prognoza meteo – ANM: Miercuri, 25 august 2021

  În ţară, valorile termice vor fi în scădere și în regiunile extracarpatice, iar vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în sudul, centrul și estul țării și pe arii restrânse în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri vor fi cantități de apă mai însemnate și posibil grindină și vijelii.

  Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, dar de scurtă durată şi asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

  Prognoza meteo – ANM: Joi, 26 august 2021

  În ţară, vremea va fi răcoroasă, cu precădere în regiunile nordice și centrale. În estul și sud-estul țării, precum și la munte, pe parcursul zilei, vor fi înnorări și local averse însoțite de descărcări electrice. Pe alocuri vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții grindină. În restul timpului și al teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi slabe vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

  Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 20 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai coborâte în zonele depresionare spre 6 grade. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

  Prognoza meteo în zilele de 27, 28 și 29 august 2021

  În ţară, în vestul, centrul şi nordul ţării, vremea va fi în general răcoroasă şi vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. În sud şi sud-est, vremea se va încălzi treptat şi va deveni local călduroasă.


  Te-ar mai putea interesa

  Vin banii pentru fermieri! Guvernul a aprobat sumele pentru subvențiile ANT vegetal și zootehnie Preț arpagic 2024. Cât costă un kg de arpagic în diferite județe Găinile nu mai fac ouă – cauze. Ce remedii există Șeful APIA: 12 euro/ha – cuantumul ANT la culturi în teren arabil Fermieri sunați de APIA să își deschidă conturi noi pentru a încasa cei 100 euro/ha

  Ultimele știri

  Franța interzice importul de legume și fructe tratate cu substanțe interzise în UE Franța și Polonia au cerut UE monitorizarea mai atentă a producției de cereale din Ucraina Fermierii români au cerut la Bruxelles un preț de intervenție de minim 200 euro pe tona de grâu Fermier cercetat penal pentru depozitarea improprie a 24 de tone de azotat de amoniu Dacian Cioloș va transmite la Bruxelles un set de propuneri pentru Politica Agricolă Comună (PAC)