• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • ANM – Prognoza meteo pentru zilele următoare. Cum va fi vremea în perioada 23-29 august

    agrointeligenta.ro -

    Prognoza meteo pentru zilele următoare a fost făcută publică de către Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Săptămâna care începe de mâine, luni – 23 august, aduc transformări și fenomene meteorologice specifice finalului lunii august, cu instabilitate atmosferică manifestată izolat și cu temperaturi în scădere.

    Prognoza meteo – ANM: Luni, 23 august 2021

    În ţară, vremea va fi călduroasă în regiunile sudice, vestice și parțial în cele centrale, posibil izolat caniculară la amiază în sud-vest, în timp ce în restul ţării valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei, potrivit ANM.

    Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, mai ridicate -până în jurul a 34 de grade- în Banat şi în sudul Olteniei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali și 21 de grade pe litoral.

    Prognoza meteo – ANM: Marți, 24 august 2021

    În ţară, în vestul, centrul şi nordul ţării vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice în scădere față de intervalul anterior. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil vijelii și grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe alocuri se vor înregistra cantităţi de apă importante.

    În restul teritoriului regimul termic nu va avea variații semnificative, cerul va fi variabil, iar fenomene de instabilitate atmosferică se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 23 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade. La sfârşitul nopții, pe suprafețe mici, se va forma ceaţă.

    Prognoza meteo – ANM: Miercuri, 25 august 2021

    În ţară, valorile termice vor fi în scădere și în regiunile extracarpatice, iar vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în sudul, centrul și estul țării și pe arii restrânse în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri vor fi cantități de apă mai însemnate și posibil grindină și vijelii.

    Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, dar de scurtă durată şi asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

    Prognoza meteo – ANM: Joi, 26 august 2021

    În ţară, vremea va fi răcoroasă, cu precădere în regiunile nordice și centrale. În estul și sud-estul țării, precum și la munte, pe parcursul zilei, vor fi înnorări și local averse însoțite de descărcări electrice. Pe alocuri vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții grindină. În restul timpului și al teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi slabe vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

    Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 20 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai coborâte în zonele depresionare spre 6 grade. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

    Prognoza meteo în zilele de 27, 28 și 29 august 2021

    În ţară, în vestul, centrul şi nordul ţării, vremea va fi în general răcoroasă şi vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. În sud şi sud-est, vremea se va încălzi treptat şi va deveni local călduroasă.


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa cerealelor. Creșteri de preț la grâu, porumb și rapiță Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte