• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Beneficiile unice ale tocătorului de crengi Forst ST6P!

    agrointeligenta.ro -

    Tocătorul de crengi este echipamentul ideal pentru defrișări și toaletări sau pentru eliminarea resturilor de ramuri sau lemne, rezultate în urma furtunilor sau schimbărilor de anotimp. Un tocător de crengi îndeplinește o funcție dublă, de fapt. În primul rând, vă scapă de resturile lemnoase, dar și produce tocătură, care poate fi folosită în numeroase scopuri.

    Tocătoarele de crengi Forst sunt alegerea corectă, dacă sunteți în căutarea unui echipament performant, care să vă ajute să vă eficientizați munca. Așa cum o spune chiar sloganul producătorului britanic, vă puteți baza pe tocătoarele de crengi Forst! Aceste produse sunt dezvoltate într-o viziune clară, care pune accent pe excelență și pe o cunoaștere perfectă a industriilor în care se dezvoltă.

    Compania românească UTILBEN este unic importator al produselor Forst, iar avantajele sunt multiple:

    Tocătorul de crengi Forst ST6P este ideal pentru întreținerea spațiilor verzi și pentru orice activități legate de domeniul forestier. Forst ST6P nu trebuie să lipsească din arsenalul firmelor de peisagistică, arboricultorilor sau municipalităților responsabile de întreținerea domeniului public. Tocătorul de crengi are întrebuințări dintre cele mai diverse, iar materialul rezultat este extrem de folositor. Forst ST6P mărunțește lemnul și vegetația într-un timp record, iar tocătura obținută poate fi utilizată în scop decorativ, ca material combustibil sau compost.

    Forst ST6P este un tocător tractabil, dotat cu un motor pe benzină de 37 de cai putere și un rezervor cu o capacitate de 30 de litri. Greutatea acestui echipament este de 750 de kilograme, ceea ce însemnă că poate fi remorcat și dacă dețineți doar un permis de conducere categoria B. Forst ST6P are o lungime de 3.350 de milimetri, lățimea de 1.335 de milimetri și înălțimea de 2.280 de milimetri, cu evacuarea deschisă. Puteți introduce o gamă largă de material vegetal și lemnos, datorită deschiderii largi de alimentare, de 150 pe 200 de milimetri.

    Tocătorul ST6P este echipat cu un motor Vanguard, companie americană cu o experiență de 35 de ani în domeniu. Acest motor este mai ușor decât unul diesel și asigură o putere mai mare, performanțe de top și o viteză ridicată de tocare. În plus, această motorizare vă asigură un consum redus de combustibil. Capota este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce se traduce în rezistență, elasticitate și greutate redusă. Totodată, deschiderea largă a capotei vă asigură o mentenanță fără griji și un acces facil la componente.

    Sistemul Auto Intelligence reglează automat viteza de tocare și de procesare a materialului lemnos, în funcție de dimensiunea setată pentru tocătura rezultată. Bucățile de lemn evacuate pot fi cuprinse între 7 și 70 de milimetri. Cuva de încărcare este prevăzută cu 4 butoane tactile, de mari dimensiuni, rezistente la apă și vibrații. Cu ajutorul acestora, veți avea un control optim asupra muncii dumneavoastră. Gresarea tocătorului Forst ST6P este o activitate de rutină pe care o veți face cu plăcere, pentru că toate punctele de ungere se află la un loc. Astfel, puteți fi sigur că nu ați ratat niciun punct de gresare și echipamentul va funcționa la parametri maximi.

    Pe lângă toate aceste avantaje unice, tocătoarele Forst au:

    Dacă acest echipament v-a convins, tot ce trebuie să faceți este să contactați compania UTILBEN, care este unic importator al tocătoarelor Forst. Primiți 3 ani garanție, suport pe partea de piese și service, precum și livrare rapidă.

    Tocătoarele Forst sunt fabricate de Redwood Global, în Regatul Unit. Cu o experiență de aproape 20 de ani în domeniu, compania este unul dintre pricipalii producători de tocătoare din Regat, iar produsele Forst sunt printre cele mai bine vândute din Europa. Avantajele britanicilor constau în performanțele peste medie față de ce oferă concurența, garanție standard de 3 ani pentru toate produsele și o construcție robustă a tocătoarelor. Totodată, echipamentele marca Forst sunt ușor de întreținut și de reparat.

    Așadar, dacă sunteți în căutarea unui tocător robust, construit solid și de calitate, atunci Forst este răspunsul!

    UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
    Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe

    Ultimele știri

    Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii Porumbul de talie mică de la STINE a fost desemnat produsul anului în SUA România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE