• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Prognoza meteo pentru noiembrie 2021. ANM: Cum va fi vremea în ultima lună de toamnă

  agrointeligenta.ro -

  Prognoza meteo pe luna noiembrie debutează cu o vreme mohorâtă de toamnă, anunță specialiștii Agenției Naționale de Meteorologie (ANM). Vremea în luna noiembrie va include precipitații într-un regim normal pentru această perioadă a anului.

  Vremea în prima zi de noiembrie

  Vremea în prima zi de noiembrie, adică pe 1 noiembrie, va fi în general închisă în regiunile extracarpatice, cu nebulozitate joasă în cea mai mare parte a intervalului și trecător ploi slabe sau burniță pe suprafețe mici. În restul teritoriului, cerul se va înnora treptat îndeosebi din a doua parte a nopții, iar în restul intervalului va fi mai mult senin.

  Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în sud vest și la munte, iar ziua și în nord-est dar la viteze mai mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 grade în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral. Dimineața, în zonele joase de relief, izolat va fi ceață.

  Prognoza meteo pentru 2 noiembrie 2021

  Prognoza meteo pentru marți, 2 noiembrie, arată că vremea va fi în general închisă, cu precădere pe parcursul zilei. În sud-vestul, vestul și nord-vestul țării vor fi mai ales averse, iar în restul teritoriului va ploua slab sau va burnița, cu caracter local, în special în prima parte a intervalului. Seara și noaptea, la altitudini foarte mari, se pot semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar temporar și cu viteze mai mici și în vest, centru și est. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață.

  Prognoza meteo pentru 3 noiembrie 2021

  Prognoza meteo pentru miercuri, 3 noiembrie, arată că în ţară, vremea se va încălzi în cea mai mare parte. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în partea a doua a intervalului când, local în vest și nord-vest și izolat în centrul teritoriului se vor semnala averse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte, cu viteze mai mari pe creste, în special ale Carpaților Meridionali.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade. Dimineața și mai ales noaptea, se va semnala ceață, iar cel mai probabil în est și sud-est asociată cu burniță.

  Prognoza meteo noiembrie 2021. Cum va fi vremea în Săptămâna 1 – 8 noiembrie

  Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice.

  Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zona montană aferentă, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

  Prognoza meteo noiembrie 2021. Cum va fi vremea în Săptămâna 8 – 15 noiembrie

  Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

  Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-estice.

  Prognoza meteo noiembrie 2021. Cum va fi vremea în Săptămâna 15 – 22 noiembrie

  Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile.

  Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări


  Te-ar mai putea interesa

  Vin ninsorile în toată țara! Șefa ANM anunță zile autentice de iarnă! Alertă în România! Gripă aviară la ferma Peneș Curcanul din Codlea! Dan Motreanu: ”În Parlamentul European se lucrează la modernizarea Rețelei de informații contabile agricole”

  Ultimele știri

  În Grădina Danei: Prognoza meteo, cum adaptăm lucrările din livadă la noile condiții climatice Subvenția APIA care intră la plată de săptămâna aceasta. Banii, publicați în Monitorul Oficial A fost confirmat al doilea focar de gripă aviară la o fermă cu peste 40.000 de curcani