Comerţ alimentar

Trofeul Pâinea Anului 2014, câștigat de un mare producător din România. Vezi despre cine este vorba!

Vel Pitar a câștigat sâmbătă, în cadrul expoziției Gastropan, cel mai râvnit premiu al evenimentului organizat la Brașov:  Trofeul Pâinea Anului 2014. Pe podium au mai urcat un producător din Hargita – Tankó Péter, și unul din Miercurea Ciuc – Lörincz Zsolt.

”În cadrul competiţiilor GastroPan de astăzi au fost prezentate cele mai inovatoare sortimente de pâine, produse de patiserie, piese artistice din aluat de panificaţie şi platouri culinare. Marele premiu al zilei, Trofeul Pâinea Anului 2014 a fost câştigat de Vel Pitar”, au anunțat organizatorii competiției la finele concursului desfășurat la Brașov la sfârșitul săptămânii trecute.

La concursurile GastroPan circa 80 de brutari, patisieri şi bucătari din toate colţurile ţării.

Premiile GastroPan la Categoria PÂINE
Premiu I (Trofeul Pâinea Anului 2014) – Ilinca Camelia (Vel Pitar, Bucureşti)
Premiul II – Tankó Péter (Pipos, Lunca de Jos)
Premiul III – Lörincz Zsolt (Harmopan, Miercurea Ciuc)

paine vel pitarÎn toamna anului trecut, Vel Pitar s-a clasat pe primul și în topul Brutarii-șefi ai României, clasament publicat în ediția din septembrie 2013 a revistei Agrointeligența.

”Compania Vel Pitar este una cu tradiție, deținută de fondul de investiții Broadhurst Investments Limited, administrat în România de către New Century Holdings (NCH). În prezent sunt centre de producție în 12 județe ale țării și 13 puncte de lucru. Vel Pitar este lider pe piața de panificație (pâine proaspătă) și a specialităților și, totodată, un jucător important în domeniul producției și distribuției de biscuiți, paste făinoase, specialități de cofetărie și patiserie„, potrivit analizei revistei noastre.

Expoziția GastroPan, cel mai important eveniment autohton dedicat domeniilor panificației, cofetăriei și alimentației publice s-a desfășurat în weekend-ul trecut la Brașov Business Park. Agrointeligența s-a numărat printre partenerii media ai evenimentului.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!