Ştiri agricole

Vladimir Mănăstireanu, ANSVSA: Pregătim ghiduri de practici pentru activitățile supuse regulilor sanitar-veterinare

Președintele Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor, Vladimir Mănăstireanu a anunțat că imediat după sărbătorile de Paști, instituția pe care o conduce va lansa mai multe ghiduri de practivi pentru activitățile reglementate sanitar-veterinar.

Prezent în emisiunea Agrikultura de la B1 TV, Mănăstireanu a anunțat că începând cu luna mai, ANSVSA va lansa mai multe ghiduri de practici care să vină în întâmpinarea producătorilor, comercianților și prestatorilor de servicii. Președintele ANSVSA a dat exemplu că un ghid va fi dedicat celor care doresc să deschidă un restaurant sau care au deja o astfel de afacere.

”Acești antreprenori vor avea la dispoziție un ghid de practici foarte simplu și clar, pe baza legislației în vigoare și care va conține toate prevederile pe care trebuie să le respecte înainte de a deschide afacerea, dar și ulterior. Foarte important, aceste ghiduri vor avea un caracter unitar la nivel național, astfel încât să nu mai existe posibilitatea interpretării legislației sanitar-veterinare”, a arătat Mănăstireanu.

Foto: qmagazine.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!