• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Săptămâna începe cu ger și ninsori de noapte. Prognoza meteo pentru următoarele zile

  agrointeligenta.ro -

  Vremea la începutul acestei săptămâni va fi mai rece decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața local în regiunile intracarpatice și în zonele deluroase. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 3 grade. Temporar va ninge, în special seara și noaptea, în Dobrogea, local în Moldova, în Muntenia, în Carpații de Curbură și izolat în restul zonei montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales pe parcursul zilei.

  Prognoza meteo – ANM. Luni, 24 ianuarie 2022

  Luni, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața local în regiunile intracarpatice și în zonele deluroase, iar noaptea pe arii extinse în vest, nord, nord-est, centru, la deal și pe suprafețe mici în rest.

  Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 3 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime între -18 și -4 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud și în est. Temporar va ninge, în special seara și noaptea, în Dobrogea, local în Moldova, în Muntenia, în Carpații de Curbură și izolat în restul zonei montane.

  Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales pe parcursul zilei, în regiunile estice, sud-estice, unde rafalele vor depăși local 50…55 km/h, dar și în Carpații Meridionali și de Curbură, cu precădere pe creste, unde vitezele vor fi mai mari de 70…80 km/h și zăpada spulberată.

  Prognoza meteo – ANM. Marți, 25 ianuarie 2022

  Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării, geroasă la începutul zilei cu precădere în nord, în nord-est, în centru şi în vest, iar noaptea local în centru, în zonele deluroase din sud și izolat în rest.

  Cerul va fi temporar noros și va ninge slab, mai ales seara și noaptea, local în nord, în centru, în est și în sud-est și doar cu totul izolat în celelalte regiuni.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură.

  Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 3 grade, iar cele minime între -12 grade în estul Transilvaniei și -1 grad în Moldova. Izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

  Prognoza meteo – ANM. Miercuri, 26 ianuarie 2022

  Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor apropia de cele specifice datei.

  Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 6 grade, iar cele minime în general între -8 și -1 grad. Cerul va fi variabil în Oltenia şi în jumătatea de vest a Munteniei, iar în restul teritoriului înnorările vor persista în mare parte din interval şi pe arii relativ extinse vor fi ninsori slabe, trecătoare. În Moldova, Dobrogea și extremitatea de vest a Banatului și Crișanei, se vor semnala şi precipitaţii sub formă de lapoviță și ploaie ce vor putea favoriza formarea de polei.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la altitudini mari cu precădere în Carpații Meridionali şi de Curbură, viscolind ninsoarea și pe arii restrânse și la viteze mai mici în nord-estul teritoriului și în extremitatea de sud-sud-vest. Pe suprafețe mici se va forma ceaţă.

  Prognoza meteo – ANM. Joi, 27 ianuarie 2022

  Vremea va continua să se încălzească.

  Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între – 5 și 2 grade. În vestul, nordul, centrul țării și la munte, cerul va fi mai mult noros și cu precădere seara și noaptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitații – mixte în Banat, Crișana și predominant ninsori în rest. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile izolate.

  Pe suprafețe mici se va forma polei. Vântul se va intensifica treptat la munte, mai ales la altitudini mari, unde va fi tare și va viscoli ninsoarea, dar local și la viteze mai mici și în sud-vest, nord și centru. Pe alocuri se va forma ceaţă.


  Te-ar mai putea interesa

  Plăți integrale la APIA. Data de la care se virează în conturi a doua tranșă din subvenție Violeta Mușat, MADR: Final avans APIA – 88,05% procentul de fermieri autorizați la plată Lucian Georgescu: Oameni buni, nu mai vindeți pâmântul agricol pe sume ridicole!

  Ultimele știri

  Polonia, sceptică privind NGT: ”Există îndoieli dacă NGT-urile vor fi o inovație sau o cale către monopolizare” Start plăți integrale APIA! Sumele pe hectar și animale care intră acum în conturi A început tăiatul porcului de Crăciun. Decebal, un Pietrain de 423 kg, printre primii porci sacrificați