• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Prognoza meteo – ANM. Vremea începând de astăzi și până joi!

  agrointeligenta.ro -

  Prognoza meteo pentru noua săptămână ce începe de astăzi. Meteorologii anunță că după un weekend în care temperaturile s-au situat în normele climatologice ale perioadei, de luni avem din nou parte de o încălzire a vremii.

  Prognoza meteo – ANM. Vremea luni, 14 februarie 2022

  Luni, vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe alocuri precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie, ziua în sudul teritoriului, iar noaptea în vest şi sud-vest.

  La munte, pe arii restrânse, în special noaptea şi cu precădere în Carpaţii Meridionali, precipitaţiile vor fi mixte. Izolat, în a doua parte a intervalului, se va forma polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi în jurul a 3 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, pe suprafeţe mici, se va forma ceaţă.

  Prognoza meteo – ANM. Vremea marți, 15 februarie 2022

  Marţi, valorile termice vor continua să crească uşor, astfel că, în mare parte din ţară, se vor situa peste cele normale la această dată. În regiunile vestice, nord-vestice şi centrale cerul va avea înnorări şi local vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie, iar în zona montană aferentă mixte. Izolat vor fi condiţii pentru depuneri de polei.

  Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, se va forma ceaţă.

  Prognoza meteo – ANM. Vremea miercuri, 16 februarie 2022

  Miercuri, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii februarie. Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice, sud-vestice, nordice şi centrale, unde temporar va ploua slab, iar în zona de munte precipitaţiile vor fi mixte. Local, în special în sudul, estul şi centrul teritoriului, se va semnala ceaţă, posibil asociată cu burniţă.

  Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în a doua parte a intervalului, în zona montană înaltă, a Carpaţii Orientali, iar izolat şi trecător în restul teritoriului.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 15 grade, cu cele mai mari valori în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 5 grade.

  Prognoza meteo – ANM. Vremea joi, 17 februarie 2022

  Joi, valorile termice se vor menţine mult peste cele specifice datei. Cerul va avea înnorări temporare şi vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie, pe arii extinse în regiunile vestice, nordice şi centrale şi pe suprafeţe mai mici în restul teritoriulu.

  La munte, mai ales noaptea, şi la altitudini mari, vor fi şi ninsori şi lapoviţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în a doua parte a zilei şi noaptea la munte, cu precădere în zona înaltă unde va fi tare,iar ninsoarea viscolită şi local şi la viteze mai mici în restul teritoriului.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.


  Te-ar mai putea interesa

  Cartofii, buni pentru găini și pui. Când și cum se dau cartofi găinilor 7 perechi de plante care nu trebuie cultivate împreună Ordin MADR: Subvenții APIA numai pentru fermierii cu certificat de formare profesională

  Ultimele știri

  Ungaria introduce un sistem de control al calității pentru cerealele din Ucraina Fermierii care pierd subvenția-bonus la hectar. Lista cu cele 79 de localități excluse la APIA Guvernul a aprobat normele pentru ca Observatorul laptelui să devină funcțional