• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • 24 mai – Primul eveniment în platforma Forța Fermierilor AGROSHOW 2022, cu prezența fizică a peste 800 de fermieri!

    agrointeligenta.ro -

    Asociația Forța Fermierilor, împreună cu fermele AgroMad Crops și Grupul Agrointeligența-BTvideo, anunță, în data de 24 mai, primul eveniment în câmp, în cadrul platformei demonstrative Forța Fermierilor AGROSHOW 2022. La aproximativ 20 de kilometri de Capitală, într-una din cele mai performante ferme din România, organizatorii mizează pe un număr de peste 800 de fermieri prezenți care vor avea ocazia să vadă cele mai importante tehnologii pentru cerealele păioase și rapiță, prezentate de către partenerii noștri.

    „Mă onorează responsabilitatea ce mi-a fost încredințată de Asociația Forța Fermierilor, aceea de a fi coordonatorul unuia din cele mai importante proiecte de agrobusiness organizate anul acesta în România. Doresc să mulțumesc, atât în nume personal cât și în numele Asociației Forța Fermierilor, vicepreședintelui nostru Ionuț Olteanu, proprietarul Fermelor AgroMad Crops, gazda AGROSHOW 2022 pentru interesul, sprijinul și implicarea acordate proiectului nostru. De asemenea, mulțumesc tuturor companiilor partenere, oricine este binevenit, în continuare, alături de noi, la Forța Fermierilor AGROSHOW 2022. Să ne vedem cu bine pe 24 mai, vă garantez o manifestare profesională și tehnologică, în câmp, cu valoare adăugată maximă. Împreună, punem agricultura în ofensivă” a spus Marius Bran, director de dezvoltare al Asociației Forța Fermierilor.

    Partenerii Forța Fermierilor AgroShow 2022 care și-au confirmat deja participarea sunt:
    CORTEVA, SAATEN UNION, LG SEEDS ROMANIA, NATUREVO, CIPROMA SEM, SCDA LOVRIN, RWA, PETEKA, SOYTEK, DAYMSA, CARTAGRIS, ETUFARM, NUFARM, AGRO EST MUNTENIA, ARMANDIS, AGROTECHNIK SOLUTIONS. Ofertele de parteneriat sunt în continuare disponibile companiilor de agribusiness care doresc să participe la Forța Fermierilor AGROSHOW pe 24 mai și să interacționeze eficient cu cei peste 800 de fermieri prezenți.

    Sectorul de rapiță, în suprafață de 9 hectare, are în componență, în scop demonstrativ, 13 hibrizi de rapiță de toamna, doi de primăvară, aparținând companiilor CORTEVA, SAATEN UNION și RWA, precum și 3 trei platforme tehnice ale companiilor CORTEVA, ETUFARM și DAYMSA. Sectorul de cereale păioase în suprafață de 10,5 hectare, are în componență un număr de peste 40 de soiuri și hibrizi de cereale păioase (grâu, orz, triticale și ovăz de primăvară) aparținând companiilor SAATEN UNION, CIPROMA, LG SEEDS, PETEKA și SCDA LOVRIN și 6 platforme tehnice ale companiilor CORTEVA, AGRO EST MUNTENIA, DAYMSA, ARMANDIS, NATUREVO și NUFARM. În cadrul platformei, avem și sectorul de mazăre de primăvară în suprafață de 2,3 hectare, ce are în componentă două soiuri din portofoliul companiei SAATEN UNION.

    4 hectare de spații expoziționale

    Platforma demonstrativă Forța Fermierilor AgroShow are prevăzută o suprafață de peste 4 hectare dedicată spațiilor expoziționale, corturilor pentru evenimente, precum și parcare pentru vizitatori și expozanți etc.

    Consecventă demersurilor sale de a susține public necesitatea unui plan național, ambițios, pentru investiția în sisteme de irigații în toate regiunile agricole ale României, Asociația Forța Fermierilor anunță organizarea unui panel special în cadrul evenimentului din 24 mai dedicat acestui sector, sub denumirea „Irigații Inteligente”, sub coordonarea consultantului nostru Radu Antohe.

    Congresul Fermierilor 2022 – organizat în câmp, la platforma AGROSHOW 2022

    De asemenea, Asociația Forța Fermierilor a anunțat organizarea, în aceeași zi, 24 mai, tot în platforma demonstrativă Forța Fermierilor AGROSHOW 2022, a ediției din acest an a Congresului Fermierilor. Scopul acestui summit, cu o audiență formată din cei peste 800 de fermieri prezenți este ca aceștia, alături, e cei mai importanți oameni politici ai momentului dar și de experți, reprezentanți ai companiilor de agribusiness, alte personalități publice, să poate identifica elementele unui Pact Național pentru Securitatea Alimentară a României. Un Pact Național pentru un proiect de țară: „România, o putere agroalimentară a Uniunii Europene”.

    AGROSHOW – ediția de toamnă, în luna septembrie

    Asociația Forța Fermierilor, împreună cu fermele AgroMad Crops și Grupul Agrointeligența BTvideo, anunță, de asemenea, organizarea celei de-a doua ediții, din acest an, Forța Fermierilor AGROSHOW 2022, eveniment dedicat culturilor de porumb și floarea-soarelui ce se va desfășura în luna septembrie. În zilele imediat următoare, vom demara semănatul plantelor prășitoare, pe o suprafață de peste 10 hectare, unde vom avea prezenți în platforma un total de peste 60 de hibrizi de porumb și floarea soarelui și de asemenea cinci platforme tehnice aparțînând companiilor CORTEVA, SAATEN UNION, NATUREVO, SOYTEK, CIPROMA, LG SEEDS, DAYMSA ȘI ETUFARM. Ofertele de parteneriat pentru Forța Fermierilor AgroShow 2022: Porumb și Floarea-Soarelui sunt, de asemenea, deschise pentru fiecare companie de agribusiness interesată.

    Campania de comunicare și promovare pentru Forța Fermierilor AgroShow 2022 va continua, într-un ritm susținut, în perioada următoare. Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre!


    Te-ar mai putea interesa

    A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare

    Ultimele știri

    Tunsul oilor îi ”arde” la buzunar pe oieri. Prețuri pe județe Egiptul a cumpărat încă 120.000 de tone de grâu din Ucraina Șarpe de doi metri, găsit în cotețul găinilor – jandarmii au intervenit de urgență