• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Vino la Dicor Fest 2022! Te așteaptă peste 300 de utilaje agricole și multe surprize!

  agrointeligenta.ro -

  Pe 30 și 31 iulie, Dicor Land organizează evenimentul Dicor Fest care reunește fermieri din România, furnizori diverși din domeniul agricol și specialiști gata să răspundă la orice întrebare legată de utilajele agricole expuse. Evenimentul are loc la Braniștea, lângă Galați, în incinta sediului central Dicor Land.

  Evenimentul Dicor Fest propune un program de socializare și vizualizare a produselor expuse, muzică, de-ale gurii și voie bună. Mai mult decât atât, astfel de evenimente sunt de bun augur pentru toți participanții întrucât facilitează dezbaterea diverselor probleme întâlnite în domeniul agricol în vederea dezvoltării sectorului prin contribuția tuturor celor implicați.

  Ce puteți face la Dicor Fest?

  Pe lângă programul de voie bună pregătit de echipa Dicor Land ce include tombole și invitați surpriză puteți vizita magazinul de piese de schimb, parcul de utilaje agricole, atelierul de sertizare și vă puteți bucura de sfatul specialiștilor noștri privind utilajele de interes.

  Vor fi prezenti reprezentanti ai producatorilor de utilaje agricole, reprezentanti ai distribuitorilor de piese de schimb, furnizori de servicii de finantare, reprezentanti ai mediului academic de specialitate si multi altii.

  Dicor Land este unul dintre furnizorii de top de utilaje agricole, piese, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură. Încă de la început, viziunea noastră s-a axat pe a oferi pieței din România un partener de încredere pentru fermieri. Întrucât România are nevoie de susținere pentru a-și atinge potențialul agricol, Dicor Land își canalizează eforturile pentru a putea satisface nevoia constantă de parcuri agricole și puncte de service precum și pentru a fi un consultant de baza în găsirea unor soluții fiabile pentru agricultura secolului 21.

  ”Dicor Land este o companie româneasca, cu capital 100% românesc, și suntem alături de fermieri de 11 ani oferind echipamente agricole, piese de schimb, service, garanție, servicii de finanțare, și o multitudine de beneficii. Pe parcursul celor 11 ani de activitate, am dezvoltat parteneriate solide cu companii de renume din industria echipamentelor agricole și am ajutat peste 15.000 de fermieri în activitatea zilnică. Scopul nostru astăzi, este același ca în fiecare zi, de a oferi toată priceperea și atenția noastră, pentru a ajuta fermierii să facă alegerile cele mai potrivite pentru afacerile pe care le administrează și de a construi parteneriate de succes”, spune Silviu Pricop, Director Comercial Dicor Land.

  Dicor Land în 4.000 de ferme 

  Dicor Land are un stoc de peste 700 utilaje agricole de la pluguri, scarificatoare, combinatoare și până la semănători, mașini de erbicidat, fertilizatoare, utilaje pentru prelucrarea fânului, sisteme de irigat etc. Puteți oricând să optați pentru garanții extinse și să vă preocupați doar de planul agricol și realizarea acestuia fără a avea grija defecțiunilor timpurii.

  În ultimul an, compania Dicor Land a ajuns în 4.000 de ferme, a vândut peste 1.300 utilaje și echipamente agricole și peste 150.000 piese de schimb. Dicor Land a încheiat 2021 pe primul loc în topul dealerilor la nivel european pentru mărcile Maschio Gaspardo și Olimac și s-a remarcat ca dealer reprezentativ pentru producători de renume precum Lemken, Irtec, Pronar, Madara.

  ”Rețeaua noastră pune la dispoziția fermierilor trei parcuri la nivel național, în județele Galați, Iași și Ialomița, completate de un obiectiv de încă trei parcuri până la finalul anului 2023. Cu o echipă care numără momentan peste 150 de angajați, suntem pregatiți pentru orice provocare și pentru a satisface nevoile fermierilor, în drumul nostru de a deveni alegerea numărul 1 pentru aceștia”, declară Silviu Pricop, Director Comercial Dicor Land.


  Te-ar mai putea interesa

  Organizația IPSO Irigații, lansată oficial: ”Scopul acestui departament este de a oferi soluții complet personalizate conform condițiilor din teren” Nicolae Șerban, Grup Șerban: ”Trebuie gândit un management al resursei de apă pentru tot anul sau multianual” Cum a fost anul agricol în cele patru județe ce nu apar în ”statistica secetei”

  Ultimele știri

  Fonduri europene agricultură. Fermierii vor putea accesa mai multe proiecte în același timp Tânărul fermier Alin Luculeasa a câștigat la Bruxelles premiul pentru ”Cel mai bun proiect digital” Petre Daea: ”Nu vreau să-i pun pe fermieri într-o situație delicată dând banii înapoi”