• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Alege cele mai bune soluții de prelucrare a solului furnizate de către UTILBEN

    agrointeligenta.ro -

    Prelucrarea solului este o sarcină dificilă pentru orice fermier și trebuie tratată cu maximă seriozitate. Tocmai de aceea, compania UTILBEN vine în sprijinul dumneavoastră cu utilaje și echipamente agricole pe care vă puteți baza. Tractorul este cel mai potrivit ajutor atunci când vorbim despre prelucrarea solului. Compania UTILBEN este unic importator în România al brand-ului de tractoare Kioti, fabricate integral în Coreea de Sud. „Dacă ai orice treabă de făcut, tractoarele Kioti o vor face!” este sloganul producătorului sud-coreean care, de 75 de ani, este un simbol al durabilității și eficienței.

    Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, peisagistică, viticultură și pomicultură.
    Pentru prelucrarea solului, UTILBEN vă recomandă tractoarele Kioti din Seria DK, întrucât acestea și-au câștigat reputația de utilaje robuste. Pregătite pentru orice sarcină solicitantă, accentul cade pe eficiență și productivitate. Motoarele sunt cuprinse între 45 și 58 de cai putere, au un consum scăzut de combustibil și, totodată, produc un zgomot redus pentru calibrul lor.

    Desigur, tractorul nu poate munci pământul de unul singur și trebuie acompaniat de niște echipamente pe măsură. Plugul reversibil Otma NX30 EXTO/5T cu 5 trupițe este un instrument puternic și rezistent care va brăzda pământul cu un minim efort. Are nevoie doar de 180-210 cai putere în față și treaba este ca și rezolvată! Plugul atinge o adâncime de lucru de 25-35 de centimetri, iar greutatea sa proprie de 1.610 kilograme îl ajută să facă față celor mai dificile sarcini.

    Printre calitățile plugului Otma NX30 EXTO/5T, notăm cadrul solid și rezistent, cele 4 poziții pentru diferite lățimi de lucru, roata din cauciuc, cuplaj în 3 puncte și șurub de forfecare. Brandul Otma face parte din grupul Nardi, renumit producător italian de echipamente agricole, cu 127 de ani de experiență în domeniul agricol, o garanție a profesionalismului și excelenței.

    Grapele cu discuri Nardi ORBIS 3.0 și 4.0 sunt apreciate pentru eficacitatea de care dau dovadă și pentru rezistența la efort. Vă garantează cele mai bune rezultate și o productivitate peste medie. Grapele cu discuri Nardi ORBIS sunt fabricate din metale care fac față cu brio uzurii și vă garantează un înalt grad de durabilitate. Datorită designului inovator și tehnologiei de ultimă oră, veți obține rezultatele dorite dintr-o singură trecere, fără să fie nevoie de acțiuni repetitive.

    În materie de cultivatoare combinatoare, UTILBEN vă propune modelele Sumo Trio și Sumo Quatro, echipamente agricole de încredere, fabricate în Regatul Unit. Aceste cultivatoare lucrează solul dintr-o singură trecere și pot înlocui cu succes un plug. Cu ajutorul acestor echipamente agricole robuste, veți avea cheltuieli reduse, veți obține un pământ roditor și veți proteja mediul înconjurător. Economiile vin din consumul de combustibil, numărul angajaților și gradul de uzură al cultivatoarelor.


    Site-ul www.utilben.ro cuprinde peste 30.000 de produse, de la utilaje noi și second-hand, la atașamente și piese. Avem soluții perfect adaptate nevoilor fermierilor români, iar cele peste 3.300 de utilaje vândute sunt dovada clară a siguranței achiziției. Ne recomandă sutele de clienți mulțumiți și statutul de companie de încredere, pe care te poți baza!

    UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

    Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

    Telefon: 0733 040 000

    Email: contact@utilben.ro

    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Ministrul Agriculturii din Ucraina: arestat, eliberat pe cauțiune, încă își exercită atribuțiile de ministru