• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Kioti Seria HX, inovație și tehnologie la superlativ

    agrointeligenta.ro -

    Producătorul sud-coreean Daedong a lansat Kioti HX, o gamă de tractoare definită de tehnologie și inovație. Aceste tractoare sunt cele mai performante construite vreodată de renumita companie asiatică și reflectă noua abordare Kioti în materie de design și funcționalitate. Prin urmare, nu este de mirare că Daedong este pe primul loc în clasamentul producătorilor de utilaje agricole din Coreea de Sud.

    Atunci când vorbim despre noua Serie HX, accentul cade pe maximizarea performanțelor și confort pentru utilizator. Cel mai important producător de tractoare din Coreea de Sud face un pas important spre agricultura viitorului, prin dotarea tractoarelor Kioti HX cu motoare fiabile, de 120 de cai putere, printr-un design agresiv și tehnologie de ultimă oră.

    Tractoarele Kioti din seria HX sunt vârful de lance al producătorului sud-coreean. În materie de design, abordarea a constat în eliminarea liniilor curbe și a formelor rotunjite în detrimentul unor linii agresive și unghiurilor drepte. Rezultatul este un aspect exterior dinamic și futurist. Farurile de tip LED asigură o vizibilitate sporită pe timp de noapte, iar elementele cromate îi dau tractorului Kioti HX o notă distinctă de eleganță.

    Noua Serie HX este, practic, divizia premium de tractoare Kioti, creată pentru îndeplinirea celor mai grele munci din fermă fără ca utilizatorul să resimtă efortul și oboseala. Cabina este înconjurată de 5 panouri din sticlă, ceea ce îi oferă utilizatorului o imagine neobturată la 360 de grade. Totodată, în cabină, confortul este la el acasă, iar accentul cade pe ergonomie și calitate a materialelor.

    Serviciul Daedong Connect monitorizează tractorul Kioti HX în timp real. Concret, permite managementul inspecțiilor și reparațiilor. Daedong Connect este o aplicație care poate fi instalat pe orice smartphone pentru monitorizarea de la distanță a tractoarelor Kioti din Seria HX. Este un serviciu informatic al cărui scop este colectarea și analizarea de informații, astfel încât utilizatorul să devină mai eficace și productiv.

    Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

    Site-ul www.utilben.ro cuprinde peste 30.000 de produse, de la utilaje noi și second-hand, la atașamente și piese. Avem soluții perfect adaptate nevoilor fermierilor români, iar cele peste 3.300 de utilaje vândute sunt dovada clară a siguranței achiziției. Ne recomandă sutele de clienți mulțumiți și statutul de companie de încredere, pe care te poți baza!

    Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
    Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj
    Sediul UTILBEN Baciu
    Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj
    Sediul UTILBEN București
    Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu
    Sediul UTILBEN Iași
    Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași
    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”