• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Cea mai mare dronă pentru agricultură – la FFExpo 2022! Demo și comenzi la standul TMC EcoAgriculture!

  Roxana Dobre -

  Cea mai mare dronă creată special pentru sectorul agricol, prezentată la Târgul FFExpo, organizat în perioada 13-15 octombrie, lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. TMC EcoAgriculture este compania care va aduce la târg super-drona agricolă, iar fermierii vor putea chiar să își achiziționeze un astfel de echipament.

  TMC EcoAgriculture – compania specializată în erbicidări și tratamente aplicate cu drona va participa la târgul național dedicat fermei de familie – FFExpo – evenimentul toamnei organizat de Asociația Forța Fermierilor și Grupul Agrointeligența, în perioada 13-15 octombrie, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

  Marius Tatu, administratorul TMC EcoAgriculture, a anunțat că firma așteaptă cu entuziasm prima sa participare la un eveniment de o asemenea anvergură. ”Este prima noastră participare cu stand propriu și așteptăm cu entuziasm să intrăm în dialog direct cu fermierii și de ce nu, cu autoritățile din domeniu. Ne dorim ca fermierii să înțeleagă tehnologia și să le putem explica și demonstra și beneficiile folosirii dronelor pentru erbicidări și tratamente”, a spus administratorul companiei.

  Fermierii se vor bucura de cele mai noi tehnologii în sectorul de erbicidări și tratamente cu drona

  Compania TMC EcoAgriculture deține în portofoliu cel mai performant model de dronă pentru agricultură, care este folosită la tratamente și erbidicări pentru culturi agricole și pomicole. La standul companiei, fermierii pot putea să obțină toate explicațiile necesare.

  ”Ne dorim să arătăm noua tehnologie și să explicăm pe îndelete fermierilor interesați cine suntem și ce servicii prestăm. Voi fi la stand atât eu cât și asociatul meu și vom sta la dispoziția fermierilor interesați cu toate informațiile necesare, flyere sau înregistrări video pentru a-și face o idee cum sunt aplicate tratamentele în culturi dar și beneficii au acestea. Fermierii vor putea să vadă exact și dronele, vom avea baterii de încărcare, generator, laptop, softuri, tot ce trebuie ca să arătăm întreaga tehnologie și echipament pentru a folosi o drona. Vor fi și drone de vânzare, dar noi ne axăm în principal pe servicii și mai puțin pe vânzări”, a mai explicat Marius Tatu despre participarea la FFExpo.

  Conferințe și expoziții de impact pentru fermieri 

  Marius Tatu s-a arătat interesat și de interațiunile care vor avea loc cu fermierii și autoritățile la Congresul Fermierilor, Balul Fermierilor 2022 sau Agrointeligența Summit.

  ”Suntem nerăbdători și entuziasmați să luăm pulsul pieței, al discuțiilor cu fermierii și chiar autoritățile. Se anunță dialoguri și noutăți de mare interes pentru această toamnă și le așteptăm cu interes”, a completat reprezentantul companiei TMC EcoAgriculture.

  Forța Fermierilor EXPO are loc în perioada 13-15 octombrie, în apropiere de București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

  În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022.

  Congresul Fermierilor va avea ca temă centrală “Viitorul Satului Românesc” și îi va avea ca invitați pe cei mai reprezentativi fermieri din întreaga țară, alături importanți decidenți politici și administrativi de la nivel central și local, precum și de la Bruxelles, împreună cu managerii unora dintre cele mai respectate companii de agribusiness. Evenimentul va include lansarea unei ediții de colecție Agrointeligența, în format tipărit, premium, în care cele mai relevante voci publice ale României își vor expune viziunea cu privirea la soluțiile care să asigure viitorul satului românesc și să rezolve problemele cu care confruntă mediul rural autohton.

  Balul Fermierilor va permite o interacțiune eficientă dar și mai relaxată, într-un cadru festiv, al celor mai puternici și influenți fermieri din România care, alături de partenerii comerciali și instituționali, “vor pune țara la cale”, într-un format de eveniment de succes, marca Agrointeligența. După 2020 și 2021, ani în care nu s-a putut organiza Balul Fermierilor din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, Grupul Agrointeligența anunță, acum, în premieră, reluarea acestei întâlniri de calibru și de forță a fermierilor români.

  A doua zi, vineri, pe 14 octombrie, în aceeași locație, tot în cadrul Forța Fermierilor Expo, va avea loc Agrointeligența Summit, conferință reluată după cei doi ani de restricții pandemice, care va aduce, pe paneluri distincte de discuție, pe grupuri-țintă optime de audiență, cele mai bune soluții pe care furnizorii de produse și servicii pentru sectorul agroalimentar le vor oferi în 2023.


  Te-ar mai putea interesa

  Fabrica Luduș a reluat producția de zahăr! Fermierii AFF au livrat primele cantități de sfeclă din noua recoltă Dumitru Andreșoi, AFF: Este nevoie ca sectorul zootehnic ovin să fie sprijinit pentru a investi în unități de abatorizare Asociația Forța Fermierilor a solicitat ca toți tinerii fermieri să poată accesa ajutorul de 70.000 euro

  Ultimele știri

  Jurnalul Oficial al UE: Autorizația pentru utilizarea glifosatului a fost prelungită cu încă 10 ani Un start-up românesc de decontaminare a fructelor și legumelor, premiat la BASF Innovation Hub Noul ministru al Agriculturii din Polonia le-a promis fermierilor o subvenție de 230 euro/ha la porumb