• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022: program, locație, expozanți, acces evenimente

    agrointeligenta.ro -

    Forța Fermierilor Expo – FFExpo: program, locație, expozanți, acces evenimente. Unde se desfășoară primul târg de agricultură dedicat fermei de familie, ce evenimente se organizează în cadrul acestuia și cum se face accesul la FFExpo 2022.

    Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022, primul târg de agricultură din România dedicat fermei de familie, este un eveniment organizat de către Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu (partener instituțional) și CTPark România.

    Forța Fermierilor EXPO – FFExpo 2022: în ce perioadă se desfășoară

    Perioada în care se desfășoară Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 este 13-15 octombrie. Târgul dedicat fermei de familie are loc în fiecare zi de joi până sâmbătă, inclusiv.

    Programul de vizitare pentru Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 este în intervalul orar 9:30-17:30.

    Forța Fermierilor EXPO – FFExpo 2022: cum ajungi la târg

    Târgul Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 are loc lângă București, pe Autostrada A1 – București-Pitești, la kilometrul 23, ieșirea de la Bolintin-Deal. Locația exactă unde se desfășoară târgul dedicat fermei de familie este în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    Forța Fermierilor EXPO – FFExpo 2022: accesul la târg

    Accesul la primul târg de agricultură dedicat fermei de familie este liber pentru toți vizitatorii. Locația dispune de suficiente spații de parcare, așa că nu sunt probleme din acest punct de vedere. Parcarea este, de asemenea, gratuită.

    Forța Fermierilor EXPO – FFExpo 2022: expozanți

    Expozanții din cadrul Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 sunt în primul rând companii din agribusiness. Evenimentul este dedicat fermelor de familie, așa că vizitatorii vor putea găsi la târg produse ce sunt dedicate activității agricole, în primul rând: tractoare, utilaje agricole, inputuri agricole (semințe, îngrășăminte) și servicii de consultanță în accesarea fondurilor europene.

    Alături de companii, la târg vor fi prezente cu standuri instituții importante în activitatea fiecărui fermier. Organizatorii au invitat să participe cu standuri, fără taxă, principalele agenții din subordinea Ministerului Agriculturii: APIA – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, AFIR – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ANZ – Agenția Națională pentru Zootehnie, ADS – Agenția Domeniilor Statului, ANIF – Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, precum și Direcțiile Agricole Județene.

    În cadrul târgului participă cu standuri producători de legume românești, de produse tradiționale și de artizanat. O componentă importantă este reprezentată de partea de food cu mai mulți furnizori de preparate reci, la cald, dulciuri.

    Târgul Forța Fermierilor Expo – program FFExpo 2022

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – joi, 13 octombrie

    9:00 – 10:00 Primirea invitaților
    10:00 – 11:00 Lansarea ediției speciale ”Viitorul Satului Românesc”
    11:00 – 14:00 Congresul Fermierilor 2022, ediția de toamnă
    14:40 Balul Fermierilor 2022 & Socializare

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – vineri, 14 octombrie

    10:00 – 14:00 Agrointeligența SUMMIT 2022 – Eveniment în care companiile de agribusiness vor prezenta fermierilor noutățile acestei toamne, precum și ofertele speciale și de interes pentru agricultori.

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – sâmbătă, 15 octombrie

    10:00 – 12:00 ZIUA ZOOTEHNIEI – Prezentări ale animalelor cu genetică premium prezente la expoziție – ovine, caprine, bovine.

    13:00 – Degustare produse din carne de vită din rasa Bălțată Românească tip Simmental (linia de carne).

    Evenimente organizate în cadrul Forța Fermierilor EXPO – FFExpo 2022

    Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022, primul târg de agricultură din România dedicat fermei de familie, va găzduit o serie de evenimente de interes pentru producătorii agricoli din întreaga țară. Programul de evenimente de la FFExpo va permite fermierilor să intre în dialog cu autoritățile, să propună public soluții la problemele din sector, să afle care sunt noutățile din partea companiilor care activează în agricultură și, foarte important, să socializeze. Pe tot parcursul evenimentului, cortul principal al târgului, amenajat pentru discuții, va fi deschis vizitatorilor.

    Lansarea proiectului editorial ”Viitorul Satului Românesc”

    ”Viitorul Satului Românesc” este tema principală a primei ediție a primului târg de agricultură dedicat fermei de familie. Cu această ocazie, Grupul Agrointeligența, liderul presei agricole din România după audiența măsurată oficial, va lansa primul volum al unei ediții de colecție, pe suport de hârtie, în format premium, „Viitorul satului românesc”. Cele mai puternice, influente și respectate voci publice din România, implicate direct sau nu în agricultură, vor oferi soluții la problemele cu care se confruntă mediul rural autohton. Vor schița perspectivele pentru ca România să devină o putere agroalimentară a Uniunii Europene prin consolidarea satului românesc și a tuturor categoriilor de producători agroalimentari naționali.

    Lansarea proiectului editorial ”Viitorul Satului Românesc” va avea loc joi, 13 octombrie, de la ora 10:00, în cortul principal al Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022, localizat în parcul industrial CTPark Bucharest West, KM 23 al autostrăzii A1, la ieșirea de la Bolintin-Deal.

    Congresul Fermierilor 2022, organizat în cadrul târgului Forța Fermierilor EXPO

    Congresul Fermierilor 2022, ediția de toamnă, este organizat în cadrul Târgului FFExpo 2022 – Forța Fermierilor Expo. Evenimentul este organizat de Asociația Forța Fermierilor și va avea loc imediat după lansarea proiectului editorial ”Viitorul Satului Românesc”.

    La fel ca și la edițiile anterioare (ediția de toamnă 2021 și ediția de primăvară 2022), Congresul Fermierilor va oferi fermierilor prezenți să ia cuvântul în fața decidenților guvernamentali și politici, dar și de a afla de la aceștia care sunt deciziile importante care vor fi luate în perioada următoare în sectorul agricol.

    Congresul Fermierilor 2022 – Ediția de toamnă va avea loc joi, 13 octombrie, de la ora 11:00, în cortul principal al Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022, localizat în parcul industrial CTPark Bucharest West, KM 23 al autostrăzii A1, la ieșirea de la Bolintin-Deal.

    Balul Fermierilor 2022, organizat de Agrointeligența în cadrul târgului Forța Fermierilor EXPO

    Balul Fermierilor 2022 este un eveniment cu tradiție organizat anual de către publicația Agrointeligența. Balul Fermierilor a ajuns la cea de-a șaptea ediție și este reluat după doi ani de pauză (2020 și 2021), când nu a putut avea loc din cauza restricțiilor din pandemie.

    Balul Fermierilor 2022 va reuni cei mai importanți fermieri din agricultura națională, decidenți guvernamentali și parlamentari, autorități locale din principalele zone agricole ale României, dar și personalități ale agriculturii naționale.

    Balul Fermierilor 2022 are loc joi, 13 octombrie, de la ora 14:30, în cortul principal al Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022, localizat în parcul industrial CTPark Bucharest West, KM 23 al autostrăzii A1, la ieșirea de la Bolintin-Deal.

    Agrointeligența Summit 2022, eveniment organizat în cadrul Forța Fermierilor EXPO – FFExpo 2022

    Un alt moment important la Forța Fermierilor EXPO va fi vineri, 14 octombrie, când va avea loc Agrointeligența Summit 2022, în care partenerii noștri vor comunica, fermierilor prezenți, dar și audienței care va urmări transmisia în direct, soluțiile pe care le oferă pentru anul agricol ce tocmai a început.

    Ziua Zootehniei la Forța Fermierilor EXPO – FFExpo 2022

    Sâmbătă, 15 octombrie, la FFExpo va fi Ziua Zootehniei și a Produselor Românești iar în cortul de expoziție pentru animale vor fi foarte multe evenimente ce vor marca momentul. Vor fi organizate prezentări are unor exemplare excepționale din speciile bovine, ovine, caprine și cabaline, dar și demonstrații de tuns ovine. Toate animalele prezentate vor fi din ferme membre ale organizațiilor afiliate Asociației Forța Fermierilor.


    Te-ar mai putea interesa

    Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale